Muunna HTML arvoksi GIF kohteessa C#

Nopea ohjelmisto .NET kirjasto, jolla muunnetaan HTML muotoon GIF

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme kehittääksesi korkean tason alustariippumattomia ohjelmistoja .NET ja .NET Core -alustoille. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen HTML, GIF ja monien muiden asiakirjamuotojen C#, F#, VB.NET.

Katso koodinpätkä

Muunna HTML muotoon GIF C#

Tarvitse muuntaa HTML on GIF kuvan ohjelmallisesti? Aspose.Words for .NET kuka tahansa kehittäjä voi helposti muuntaa HTML GIF kuvamuotoon vain muutamalla C# koodirivillä.

Moderni asiakirjankäsittely C# API luo GIF HTML suurella nopeudella. Testaa HTML GIF -muunnosten laatu suoraan selaimessa. Tehokas C# kirjasto mahdollistaa HTML tiedostojen muuntamisen moniin suosittuihin kuvamuotoihin.

Tallenna HTML nimellä GIF C#

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka HTML GIF C#.

HTML tiedosto GIF graafiseen muotoon noudattamalla helppoja ohjeita. Lue HTML paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten nimellä GIF ja määritä vaadittu kuvamuoto GIF laajennuksella. Voit käyttää täydellisiä tiedostonimiä sekä HTML lukemiseen että GIF GIF graafinen sisältö on identtinen alkuperäisen HTML tiedoston kanssa.

Koodiesimerkki kielellä C# muuntamaan HTML muotoon GIF
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Valitse kohdemuoto luettelosta
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.gif");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.gif"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.gif"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.gif"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.gif");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa HTML GIF

 1. Asenna 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) C# projektiisi.
 3. Avaa lähdetiedosto HTML kohteessa C#.
 4. Kutsu 'Save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on GIF.
 5. Hanki HTML muunnoksen tulos muodossa GIF.

C# kirjasto muuntaaksesi HTML GIF

Aspose.Words for .NET asentamiseen järjestelmään on kolme vaihtoehtoa. Valitse tarpeitasi vastaava ja seuraa vaiheittaisia ohjeita:

Laitteistovaatimukset

Tuotteemme on täysin eri alustojen välinen ja tukee kaikkia tärkeimpiä .NET toteutuksia '.NET Standard 2.0' -määrityksen jälkeen:

 • Microsoft .NET Framework, alkaen varhaisimmasta 2.0 -versiosta ja päättyen uusimpaan '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, alkaen aikaisimmasta 2.0 ja päättyen uusimpaan '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Sikäli kuin .NET -koodi ei riipu taustalla olevasta laitteistosta tai käyttöjärjestelmästä, vaan vain virtuaalikoneesta, voit vapaasti kehittää minkä tahansa ohjelmiston Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Varmista vain, että olet asentanut vastaavan version .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono tai Xamarin.

Suosittelemme integroitujen Microsoft Visual Studio-, Xamarin- ja MonoDevelop -kehitysympäristöjen käyttöä C#, F#, VB.NET -sovellusten luomiseen.

Katso lisätietoja tuotteen dokumentaatiosta.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.