Muunna HTML arvoksi SVG kohteessa C#

Nopea ohjelmisto .NET kirjasto, jolla muunnetaan HTML muotoon SVG

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme kehittääksesi korkean tason alustariippumattomia ohjelmistoja .NET ja .NET Core -alustoille. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen HTML, SVG ja monien muiden asiakirjamuotojen C#, F#, VB.NET.

Katso koodinpätkä

Muunna HTML muotoon SVG C#

Tarvitse muuntaa HTML on SVG kuvan ohjelmallisesti? Aspose.Words for .NET kuka tahansa kehittäjä voi helposti muuntaa HTML SVG kuvamuotoon vain muutamalla C# koodirivillä.

Moderni asiakirjankäsittely C# API luo SVG HTML suurella nopeudella. Testaa HTML SVG -muunnosten laatu suoraan selaimessa. Tehokas C# kirjasto mahdollistaa HTML tiedostojen muuntamisen moniin suosittuihin kuvamuotoihin.

Tallenna HTML nimellä SVG C#

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka HTML SVG C#.

HTML tiedosto SVG graafiseen muotoon noudattamalla helppoja ohjeita. Lue HTML paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten nimellä SVG ja määritä vaadittu kuvamuoto SVG laajennuksella. Voit käyttää täydellisiä tiedostonimiä sekä HTML lukemiseen että SVG SVG graafinen sisältö on identtinen alkuperäisen HTML tiedoston kanssa.

Koodiesimerkki kielellä C# muuntamaan HTML muotoon SVG
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Valitse kohdemuoto luettelosta
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.svg");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa HTML SVG

 1. Asenna 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) C# projektiisi.
 3. Avaa lähdetiedosto HTML kohteessa C#.
 4. Kutsu 'Save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on SVG.
 5. Hanki HTML muunnoksen tulos muodossa SVG.

C# kirjasto muuntaaksesi HTML SVG

Aspose.Words for .NET asentamiseen järjestelmään on kolme vaihtoehtoa. Valitse tarpeitasi vastaava ja seuraa vaiheittaisia ohjeita:

Laitteistovaatimukset

Tuotteemme on täysin eri alustojen välinen ja tukee kaikkia tärkeimpiä .NET toteutuksia '.NET Standard 2.0' -määrityksen jälkeen:

 • Microsoft .NET Framework, alkaen varhaisimmasta 2.0 -versiosta ja päättyen uusimpaan '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, alkaen aikaisimmasta 2.0 ja päättyen uusimpaan '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Sikäli kuin .NET -koodi ei riipu taustalla olevasta laitteistosta tai käyttöjärjestelmästä, vaan vain virtuaalikoneesta, voit vapaasti kehittää minkä tahansa ohjelmiston Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Varmista vain, että olet asentanut vastaavan version .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono tai Xamarin.

Suosittelemme integroitujen Microsoft Visual Studio-, Xamarin- ja MonoDevelop -kehitysympäristöjen käyttöä C#, F#, VB.NET -sovellusten luomiseen.

Katso lisätietoja tuotteen dokumentaatiosta.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.