Muunna teksti arvoksi PNG kohteessa C#

Nopea ohjelmisto .NET kirjasto, jolla muunnetaan teksti muotoon PNG

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme kehittääksesi korkean tason alustariippumattomia ohjelmistoja .NET ja .NET Core -alustoille. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen teksti, PNG ja monien muiden asiakirjamuotojen C#, F#, VB.NET.

Muunna teksti muotoon PNG C#

Tarvitse muuntaa teksti on PNG kuvan ohjelmallisesti? Aspose.Words for .NET kuka tahansa kehittäjä voi helposti muuntaa teksti PNG kuvamuotoon vain muutamalla C# koodirivillä.

Moderni asiakirjankäsittely C# API luo PNG teksti suurella nopeudella. Testaa teksti PNG -muunnosten laatu suoraan selaimessa. Tehokas C# kirjasto mahdollistaa teksti tiedostojen muuntamisen moniin suosittuihin kuvamuotoihin.

Tallenna teksti nimellä PNG C#

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka teksti PNG C#.

teksti tiedosto PNG graafiseen muotoon noudattamalla helppoja ohjeita. Lue teksti paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten nimellä PNG ja määritä vaadittu kuvamuoto PNG laajennuksella. Voit käyttää täydellisiä tiedostonimiä sekä teksti lukemiseen että PNG PNG graafinen sisältö on identtinen alkuperäisen teksti tiedoston kanssa.

Koodiesimerkki kielellä C# muuntamaan TXT muotoon PNG
Syöttötiedosto
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Tulostusmuoto
Valitse kohdemuoto luettelosta
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.txt");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.txt"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.txt"); shape.ImageData.Save("Output.png");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa teksti PNG

 1. Asenna 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) C# projektiisi.
 3. Avaa lähdetiedosto teksti kohteessa C#.
 4. Kutsu 'Save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on PNG.
 5. Hanki teksti muunnoksen tulos muodossa PNG.

C# kirjasto muuntaaksesi teksti PNG

Aspose.Words for .NET asentamiseen järjestelmään on kolme vaihtoehtoa. Valitse tarpeitasi vastaava ja seuraa vaiheittaisia ohjeita:

Laitteistovaatimukset

Tuotteemme on täysin eri alustojen välinen ja tukee kaikkia tärkeimpiä .NET-toteutuksia '.NET Standard 2.0' -määrityksen jälkeen:

 • Microsoft .NET Framework, alkaen varhaisimmasta 2.0 -versiosta ja päättyen uusimpaan '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, alkaen aikaisimmasta 2.0 ja päättyen uusimpaan '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Sikäli kuin .NET -koodi ei riipu taustalla olevasta laitteistosta tai käyttöjärjestelmästä, vaan vain virtuaalikoneesta, voit vapaasti kehittää minkä tahansa ohjelmiston Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Varmista vain, että olet asentanut vastaavan version .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono tai Xamarin.

Suosittelemme integroitujen Microsoft Visual Studio-, Xamarin- ja MonoDevelop -kehitysympäristöjen käyttöä C#, F#, VB.NET -sovellusten luomiseen.

Katso lisätietoja tuotteen dokumentaatiosta.

Muut tuetut teksti tulokset

Voit muuntaa teksti moniin muihin tiedostomuotoihin:

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.