TIFF konvertálása JPG itt Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár a(z) TIFF JPG

Használja dokumentumkonverziós API nkat hordozható, robusztus és biztonságos szoftverek létrehozásához Java nyelven. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás TIFF, JPG és sok más dokumentumformátum Java használatával.

A TIFF JPG a Java

Programozottan kell konvertálnia egy TIFF képet JPG formátumba? Az Aspose.Words for Java bármely fejlesztő egyszerűen átalakíthatja a TIFF et JPG, mindössze néhány soros Java kóddal.

Modern képfeldolgozó Java API teremt JPG honnan TIFF képek nagy sebességgel. Teszt minőségének TIFF a JPG képátalakítás jobb a böngészőben. Az erőteljes Java könyvtár lehetővé teszi a TIFF képek számos népszerű grafikus formátumba való konvertálását.

Mentés TIFF mint JPG a Java

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a TIFF et JPG Java.

Kövesse az egyszerű lépéseket, hogy kapcsolja be a TIFF be JPG formátumban. Olvassa el a TIFF képet a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el JPG, és adja meg a szükséges képformátumot a JPG kiterjesztéssel. Mind a TIFF olvasáshoz, mind a JPG íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti JPG tartalom megegyezik az eredeti TIFF képpel.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a(z) TIFF JPG formátumra való konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff");
shape.getImageData().save("Output.jpg");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.jpg");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

TIFF konvertálása JPG

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás TIFF fájlt itt Java.
  4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet JPG kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) TIFF konverzió JPG.

Java könyvtár a(z) TIFF konvertálásához JPG

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

Egyéb támogatott TIFF konverziók

A(z) TIFF fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Minden jog fenntartva.