Ngonversi HTML dadi Markdown ing C#

Pustaka piranti lunak .NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, Markdown, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C#, F#, VB.NET.

Ngonversi HTML dadi Markdown nggunakake C#

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen Web kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo .NET sampeyan bisa ngowahi HTML menyang Markdown format lan ing arah ngelawan mung nggunakake sawetara baris C# kode.

.NET kita nggawe Markdown saka HTML kanthi kualitas profesional. Coba konversi HTML menyang Markdown kanthi kualitas paling dhuwur ing browser sampeyan. .NET kuat ngidini ngowahi dokumen Web menyang akeh format populer.

Simpen HTML minangka Markdown ing C#

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi HTML dadi Markdown ing C#.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi kaca HTML dadi Markdown format. Waca file HTML saka drive lokal, banjur simpen ing Markdown format, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi Markdown Kanggo maca HTML lan nulis Markdown sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Konten lan Markdown format output bakal padha karo dokumen HTML asli.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi format HTML dadi MD
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.md");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi Markdown

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak HTML berkas C#.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Markdown.
  5. Entuk asil konversi HTML Markdown.

C# kanggo ngowahi HTML dadi Markdown

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.