Ngonversi gambar dadi TXT ing C#

Pustaka piranti lunak .NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi gambar dadi TXT

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor gambar, TXT, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C#, F#, VB.NET.

Ndeleng potongan kode

Ngonversi gambar menyang gambar nggunakake C#

Apa sampeyan kudu ngowahi gambar dadi gambar program? Kanthi Aspose.Words kanggo .NET sampeyan bisa ngowahi gambar menyang gambar mung nggunakake sawetara baris C# kode.

API .NET kita gambar saka gambar kanthi kualitas profesional. Tes gambar kualitas paling dhuwur kanggo gambar langsung ing browser sampeyan. .NET kuat ngidini ngowahi gambar menyang akeh format populer.

Simpen gambar minangka gambar C# dokumen

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi gambar menyang gambar C# format dokumen.

Tindakake langkah-langkah gampang kanggo ngowahi file gambar dadi gambar format dokumen Waca gambar saka drive lokal, banjur simpen ing format dokumen, nemtokake format file sing dibutuhake kanthi ekstensi gambar dokumen Kanggo maca gambar lan gambar sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi PNG format dadi TXT
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
dotnet add package Aspose.Words
Nyalin
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.png");

doc.Save("Output.txt");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.png"); doc.Save("Output.txt"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.png"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.txt"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.png"); doc.Save("Output.txt"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.png"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.txt", new ImageSaveOptions(SaveFormat.txt));
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi gambar dadi TXT

  1. Pasang Aspose.Words for .NET.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak gambar berkas C#.
  4. Nelpon metode Save(), menehi jeneng file output nganggo ekstensi TXT.
  5. Entuk asil konversi gambar TXT.

C# kanggo ngowahi gambar dadi TXT

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita kanthi lintas-platform lan ndhukung kabeh implementasi .NET utama:

  • .NET ≥ 5.0
  • .NET Core ≥ 2.0
  • .NET Standard ≥ 2.0
  • .NET Framework ≥ 3.5
  • MonoMac
  • MonoAndroid
  • Xamarin

Nganti kode .NET ora gumantung ing hardware utawa sistem operasi sing ndasari, nanging mung ing Mesin Virtual, sampeyan bebas ngembangake piranti lunak apa wae kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin sing cocog.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan lingkungan pangembangan terintegrasi MonoDevelop kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET.

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Konversi gambar Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi gambar menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.