Ngonversi sawetara TIFF dadi PDF ing C#

.NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi PDF

Gunakake API gabungan dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi profesional kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi PDF nggunakake C#, F#, VB.NET. Coba online gratis!

Ngonversi TIFF dadi PDF ing C#

Modern C# perpustakaan ngijini .NET gawe Ngonversi TIFF gambar PDF format karo sawetara garis saka kode. TIFF nganalisa konten grafis asli, lan ngekspor gambar gabungan minangka PDF dokumen

Gunakake C# Ngonversi TIFF gambar PDF format karo keluwesan maksimum lan kacepetan. Jalanake demo langsung online lan priksa PDF ing browser. TIFF Conversion API ndhukung akeh opsi migunani.

Gabung TIFF gambar menyang PDF ing C#

Kanggo ngowahi sawetara gambar TIFF PDF mung nggunakake C# sing nangani kabeh rincian tingkat rendah.

Ngonversi pirang TIFF lan simpen asil dadi siji PDF dokumen Yen sampeyan ngembangake kode ing C#, konversi format gambar bakal luwih gampang tinimbang sing katon. Deleng C# sing ngulang file gambar lan gabungke dadi siji PDF dokumen

Tuladha kode ing C# kanggo nggabungake pirang-pirang TIFF dadi PDF
File input
Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var fileNames = new List<string> { "Input1.tiff", "Input2.tiff" };

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

foreach (string fileName in fileNames)
{
    builder.InsertImage(fileName);
    // Lebokake break paragraf supaya gambar ora tumpang tindih.
    builder.Writeln();
}

doc.Save("Output.pdf");
Kode roto

Carane ngowahi sawetara TIFF dadi PDF

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#
  3. Bukak TIFF berkas C#.
  4. Ngonversi sawetara TIFF file menyang PDF ing sawetara detik.
  5. Nelpon metode 'AppendDocument()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi PDF
  6. Entuk asil konversi TIFF dadi PDF.

C# kanggo ngowahi TIFF dadi PDF

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Operasi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa nggabungake TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.