Ngonversi sawetara TIFF dadi Word ing C#

.NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi Word

Gunakake API gabungan dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi profesional kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi Word nggunakake C#, F#, VB.NET. Coba online gratis!

Gabungke TIFF dadi siji Word nggunakake C#

Modern C# perpustakaan ngijini .NET gawe kanggo nggabungaken TIFF menyang siji Word karo sawetara garis saka kode. Mesin konversi TIFF nganalisa tata letak lan struktur TIFF konten gabungan menyang Word format.

Gunakake C# kanggo ngowahi TIFF dadi Word kanthi keluwesan lan kacepetan maksimal. Jalanake demo online lan priksa Word paling dhuwur ing browser. TIFF Conversion API ndhukung akeh opsi migunani.

Gabungke TIFF menyang Word

Kanggo ngowahi sawetara TIFF menyang Word mung nggunakake C# sing nangani kabeh rincian tingkat rendah.

Ngonversi pirang-pirang TIFF lan simpen asil minangka file siji Word. Yen sampeyan ngembangake kode nggunakake C#, iki bakal luwih gampang tinimbang sing katon. Deleng C# sing ngulang dokumen lan ngowahi dadi Word format:

Tuladha kode ing C# kanggo nggabungake pirang-pirang TIFF dadi DOCX
File input
Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var fileNames = new List<string> { "Input1.tiff", "Input2.tiff" };

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

foreach (string fileName in fileNames)
{
    builder.InsertImage(fileName);
    // Lebokake break paragraf supaya gambar ora tumpang tindih.
    builder.Writeln();
}

doc.Save("Output.docx");
Kode roto

Carane ngowahi sawetara TIFF dadi Word

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#
  3. Bukak TIFF berkas C#.
  4. Ngonversi sawetara TIFF file menyang Word ing sawetara detik.
  5. Nelpon metode 'AppendDocument()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi Word
  6. Entuk asil konversi TIFF dadi Word.

C# kanggo ngowahi TIFF dadi Word

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Operasi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa nggabungake TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.