Tukar JPG kepada JPG dalam C#

.NET perpustakaan berkelajuan tinggi untuk menukar JPG menjadi JPG

Gunakan API penukaran dokumen kami untuk membangunkan perisian bebas platform peringkat tinggi untuk platform .NET dan .NET Core. Ini ialah penyelesaian perisian profesional yang lengkap untuk mengimport dan mengeksport JPG, JPG, dan banyak lagi format dokumen lain menggunakan C#, F#, VB.NET.

Lihat coretan kod

Tukar JPG kepada JPG dalam C#

Keperluan untuk menukarkan JPG gambar untuk JPG format pengaturcaraan? Dengan Aspose.Words for .NET mana-mana pembangun boleh mengubah JPG menjadi JPG dengan hanya beberapa baris C# kod.

Pemprosesan imej moden C# API mencipta JPG daripada JPG gambar dengan kelajuan tinggi. Uji kualiti JPG kepada JPG terus dalam penyemak imbas. C# berkuasa membolehkan menukar JPG kepada banyak format grafik yang popular.

Simpan JPG sebagai JPG dalam C#

Contoh berikut menunjukkan cara menukar JPG kepada JPG dalam C#.

Ikuti langkah mudah untuk menukar JPG kepada JPG format Baca JPG daripada pemacu setempat, kemudian simpan sahaja sebagai JPG, nyatakan format imej yang diperlukan oleh sambungan JPG Untuk kedua-dua JPG membaca dan JPG menulis anda boleh menggunakan nama fail yang berkelayakan sepenuhnya. Kandungan output JPG akan sama dengan JPG imej.

Contoh kod dalam C# untuk menukar JPG format kepada JPG
Muat naik fail yang ingin anda tukar
Jalankan kod
Pilih format sasaran daripada senarai
dotnet add package Aspose.Words
Salinan
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

var shape = builder.InsertImage("Input.jpg");
shape.GetShapeRenderer().Save("Output.jpg", new ImageSaveOptions(SaveFormat.Jpg));
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.jpg"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.jpg"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.jpg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.jpg"); doc.Save("Output.jpg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.jpg"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.jpg", new ImageSaveOptions(SaveFormat.jpg));
Jalankan kod
Kongsi kod di media sosial:

Bagaimana untuk menukar JPG kepada JPG

 1. Pasang Aspose.Words for .NET.
 2. Tambahkan rujukan perpustakaan (import pustaka) ke projek C#.
 3. Buka JPG C# fail.
 4. Panggil kaedah Save(), menghantar nama fail output dengan sambungan JPG.
 5. Dapatkan hasil daripada JPG penukaran sebagai JPG.

C# untuk menukar JPG kepada JPG

Terdapat tiga pilihan alternatif untuk memasang "Aspose.Words untuk .NET" sistem anda. Sila pilih satu yang menyerupai keperluan anda dan ikut arahan langkah demi langkah:

Keperluan Sistem

Produk kami adalah merentas platform sepenuhnya dan menyokong semua pelaksanaan .NET utama:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Setakat kod .NET tidak bergantung pada perkakasan atau sistem pengendalian asas, tetapi hanya pada Mesin Maya, anda bebas untuk membangunkan sebarang jenis perisian untuk Windows, macOS, Android, iOS dan Linux. Cuma pastikan anda telah memasang versi .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono atau Xamarin yang sepadan.

Kami mengesyorkan menggunakan Microsoft Visual Studio, Xamarin dan persekitaran pembangunan bersepadu MonoDevelop untuk mencipta aplikasi C#, F#, VB.NET.

Untuk maklumat lanjut sila rujuk Dokumentasi Produk.

5%

Langgan Kemas Kini Produk Aspose

Dapatkan surat berita bulanan dan tawaran yang dihantar terus ke peti mel anda.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Hak cipta terpelihara.