Converteer afbeelding naar TXT in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van afbeelding naar TXT

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van afbeelding, TXT en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Codefragment bekijken

Converteer afbeelding naar afbeelding met C#

Wilt u afbeeldingen programmatisch naar een afbeelding document converteren? Met Aspose.Words voor .NET kunt u een afbeelding converteren naar afbeelding documentformaat met slechts een paar regels C# code.

Onze C# API maakt een afbeelding document van afbeeldingen met professionele kwaliteit. afbeelding de hoogste kwaliteit rechtstreeks in uw browser. Een krachtige .NET conversie API maakt het mogelijk om afbeeldingen naar veel populaire formaten te transformeren.

Sla een afbeelding op als een afbeelding document in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u een afbeelding converteert naar de afbeelding documentindeling in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een afbeeldingsbestand om te zetten in afbeelding documentformaat. Lees uw afbeelding van de lokale schijf en sla deze vervolgens eenvoudig op in documentformaat, waarbij u het vereiste bestandsformaat specificeert per afbeelding documentextensie. Voor zowel het lezen van afbeeldingen als het afbeelding documenten kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken.

Codevoorbeeld in C# PNG naar TXT indeling te converteren
Invoer bestand
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.png");

doc.Save("Output.txt");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.png"); doc.Save("Output.txt"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.png"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.txt"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.png"); doc.Save("Output.txt"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.png"); shape.ImageData.Save("Output.txt");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u afbeelding omzet in TXT

  1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
  3. Open het bronbestand afbeelding in C#.
  4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie TXT.
  5. Verkrijg het resultaat van afbeelding conversie als TXT.

C# afbeelding om te zetten in TXT

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

  • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rechten voorbehouden.