Convertiți TIFF în PNG în Java

Java software de mare viteză pentru conversia TIFF în PNG

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a crea software portabil, robust și sigur în Java. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta TIFF, PNG și multe alte formate de documente folosind Java.

Convertiți TIFF în PNG în Java

Necesitatea de a converti o TIFF imagine pentru a PNG format programatic? Cu Aspose.Words for Java orice dezvoltator poate transforma cu ușurință TIFF în PNG cu doar câteva rânduri de Java cod.

API ul modern de procesare a imaginilor Java PNG din TIFF cu viteză mare. Testați calitatea TIFF în PNG chiar într-un browser. Biblioteca puternică Java permite conversia TIFF în multe formate grafice populare.

Salvați TIFF ca PNG în Java

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește TIFF în PNG în Java.

Urmați pașii simpli pentru a transforma un TIFF în PNG format Citiți TIFF de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-o ca PNG, specificând formatul de imagine necesar prin extensia PNG Pentru ambele TIFF lectură și PNG scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Conținutul PNG ieșire va fi identic cu imaginea originală TIFF.

Exemplu de cod în Java pentru a converti TIFF în formatul PNG
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document();
DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc);

Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff");
shape.getImageData().save("Output.png");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); doc.save("Output.png"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.tiff"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.png", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.tiff"); doc.save("Output.png"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.tiff"); shape.getImageData().save("Output.png");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă TIFF în PNG

  1. Instalați 'Aspose.Words for Java'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Java.
  3. Deschideți TIFF fișierul Java.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PNG.
  5. Obțineți rezultatul conversiei TIFF PNG.

Java bibliotecă pentru a converti TIFF în PNG

Java pachetele noastre Java în depozitele Maven. 'Aspose.Words pentru Java' este un JAR obișnuit care conține byte-code. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să îl instalați în mediul dumneavoastră de dezvoltator Java.

Cerințe de sistem

Java SE 7 și versiunile mai recente Java sunt acceptate. De asemenea, oferim un pachet separat pentru Java SE 6 în cazul în care sunteți obligat să utilizați acest JRE învechit.

Pachetul nostru Java este multiplataforma și rulează pe toate sistemele de operare cu JVM, inclusiv Microsoft Windows, Linux, macOS, Android și iOS.

Pentru informații despre dependențele opționale ale pachetelor, cum ar fi JogAmp JOGL, motorul de fonturi Harfbuzz Java Advanced Imaging JAI, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte TIFF conversii acceptate

Puteți converti TIFF în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2022. Toate drepturile rezervate.