Convertiți HTML în Word în C#

.NET mare viteză pentru conversia HTML în Word

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, Word și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în Word folosind C#

Nevoie pentru a converti HTML fișiere pentru a Word programatică? Cu Aspose.Words pentru .NET puteți converti HTML în Word folosind doar câteva rânduri de C# cod.

API ul nostru .NET Word din HTML cu calitate profesională. HTML la Word cea mai înaltă calitate chiar în browser. Un puternic API de conversie .NET HTML în multe formate populare.

Salvați HTML ca Word în C#

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește HTML în Word în C#.

Urmați pași simpli pentru a transforma un HTML fișier în Word format. Citiți HTML de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca Word, specificând formatul de fișier necesar prin extensia Word Pentru ambele HTML lectură și Word scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Word ieșire vor fi identice cu documentul original HTML.

Exemplu de cod în C# pentru a converti HTML în DOCX formatul
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.docx"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.docx");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în Word

  1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
  3. Deschideți HTML C# fișierul.
  4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Word.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML Word.

C# bibliotecă pentru a converti HTML în Word

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0':

  • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.