Convertiți text în PNG în C#

.NET mare viteză pentru conversia text în PNG

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta text, PNG și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți text în PNG în C#

Trebuie să convertiți text în PNG programatic? Cu Aspose.Words for .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință text în PNG cu doar câteva rânduri de C# cod.

API ul modern de procesare a documentelor C# PNG din text cu viteză mare. Testați calitatea text în PNG direct într-un browser. Biblioteca puternică C# permite conversia text în multe formate de imagine populare.

Salvați text ca PNG în C#

Următorul exemplu demonstrează cum de a converti text la un PNG imagine în C#.

Urmați pași simpli pentru a transforma un text fișier în PNG format grafic. Citiți text de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l ca PNG, specificând formatul de imagine necesar prin extensia PNG Pentru ambele text lectură și PNG scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. PNG ieșire va fi identic cu text fișierul.

Exemplu de cod în C# pentru a converti TXT în PNG formatul
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.txt");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.txt"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.png"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.txt"); doc.Save("Output.png"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.txt"); shape.ImageData.Save("Output.png");
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă text în PNG

 1. Instalați 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți text C# fișierul.
 4. Apelați metoda 'Save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PNG.
 5. Obțineți rezultatul conversiei text PNG.

C# bibliotecă pentru a converti text în PNG

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este pe deplin multiplataforma și acceptă toate implementările majore .NET urmând specificațiile '.NET Standard 2.0':

 • Microsoft .NET Framework, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cea mai recentă '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, începând de la cea mai veche versiune 2.0 și terminând cu cel mai recent '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

În măsura în care codul .NET nu depinde de hardware-ul subiacent sau de sistemul de operare, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice tip de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați medii de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Documentația produsului.

Alte text conversii acceptate

Puteți converti text în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.