Aspose.ZIP voor Python via .NET is een flexibele en gemakkelijke API voor bestandscompressie en archiefmanipulatie voor standaard archiefformaten. Met API kunnen uw python-applicaties bestanden/mappen comprimeren en decomprimeren, versleutelde archieven maken of extraheren met behulp van verschillende versleutelingsopties. API werkt met veel bekende archiefformaten: ZIP, RAR, 7Zip, GZIP, BZ2. Veel formaten die de voorkeur genieten in Linux worden ook ondersteund: CPIO, TAR, Lzip, Bzip2, XZ, Z. API biedt ook archiefbescherming via door de gebruiker gedefinieerde wachtwoorden en traditionele codering met behulp van ZipCrypto- of AES-codering.

Aspose.Zip presenteert de Python API voor bestandscompressie en -archivering, ontworpen om te voldoen aan de veeleisende behoeften van modern gegevensbeheer. Deze uitgebreide bibliotheek stelt ontwikkelaars in staat om efficiënt bestanden te comprimeren, archiveren en extraheren met behulp van Python, wat zorgt voor naadloze integratie en ongeëvenaarde prestaties.

In de afgelopen decennia is Python uitgegroeid tot een dominante programmeertaal voor webontwikkeling, wetenschappelijke taken en gegevensanalyse, dankzij de snelle vooruitgang van krachtige computerhardware. Het dankt zijn populariteit aan een uitgebreid ecosysteem van pakketten van derden die voortdurend evolueren. Met een overvloed aan bibliotheken tot uw beschikking, onderscheidt Python zich als de beste keuze voor snelle softwareontwikkeling.

Vanaf nu hoeft u niet diep in de complexiteit van compressie/codering te duiken of honderden regels code te schrijven om verschillende archiefindelingen te ondersteunen. Met Aspose.Zip voor Python via .NET kunt u eenvoudig een archief maken of uitpakken met slechts een paar regels code. Bezoek onze downloadpagina of installeer het wielpakket rechtstreeks vanaf pypi.org

Functies van de Python-compressie-API

Maak een archief van een of meer bestanden

Voeg bestanden toe aan archieven zonder compressie

Versleutel of ontsleutel het hele archief of specifieke vermeldingen

Items toevoegen aan bestaand archief

Items uit bestaand archief verwijderen

Comprimeer de map met inachtneming van de structuur

Decomprimeer naar map met inachtneming van de archiefstructuur

Comprimeer documenten van elk formaat door parallellisme toe te passen

Compressie-API integreren in Python-toepassing

Het integreren van de compressiebibliotheek is een moeiteloze onderneming, omdat de implementatie u naadloos in staat stelt om zowel compressie- als decompressieoperaties met opmerkelijk gemak uit te voeren. Een paar beknopte regels code zijn voldoende om deze taken uit te voeren, waardoor het proces elegant en gebruiksvriendelijk wordt.

Compressie van één bestand - Python via .net    import aspose.zip as zp

    with zp.Archive() as archive:
	archive.create_entry("entry_name.dat", "input_file.dat")
	archive.save('my_archive.zip')U kunt Multi-Format Converter online proberen, uw documenten converteren op een gemakkelijke manier naar een archief.

Een belangrijk kenmerk van de bibliotheek is de mogelijkheid om te werken met vele formaten die worden ondersteund door het .NET Framework, zoals: ZIP, 7ZIP, TAR, TAR.BZ2, TAR.GZ, TAR.LZ, TAR.XZ, TAR.Z, CPIO  

Support and Learning Resources

  
  

Aspose.Zip biedt individuele API's voor archiefverwerking voor andere populaire ontwikkelomgevingen, die hieronder worden vermeld: