Konvertálja a ONE fájlt BMP-re C#-on keresztül

Exportálja a OneNote® ONE fájlt a BMP .NET-keretrendszeren, .NET Core-on.

 

ONE konvertálása BMP-re C# használatával

A ONE BMP formátumra való konvertálásához az Aspose.Note for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Note kifejezést, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

Package Manager Console Command

PM> Install-Package Aspose.Note

A ONE BMP formátumú konvertálásának lépései C#-on keresztül

Az Aspose.NOTE megkönnyíti a fejlesztők számára az ONE fájlok betöltését és konvertálását BMP formátumba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  1. Töltsön be ONE fájlt a Dokumentum osztállyal
  2. Hívja a Document.Save metódust
  3. Paraméterként adja meg a kimeneti fájl elérési útját és a SaveFormat.BMP fájlt

rendszerkövetelmények

Az Aspose.NOTE for .NET minden nagyobb operációs rendszeren támogatott. Csak győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  1. Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET Framework, .NET Core és PHP, VBScript, Delphi, C++ COM Interop segítségével.
  2. Fejlesztői környezet, például a Microsoft Visual Studio.
  3. Aspose.NOTE a projektben hivatkozott .NET DLL-hez.

Egy önálló OneNote dokumentummanipulációs könyvtár, amely képes Microsoft OneNote-fájlok olvasására, létrehozására, szerkesztésére és konvertálására. A OneNote API emellett dokumentumok betöltését, szövegek és képek megjelenítését, a dokumentumobjektum-modellben való navigálást, a fájl bármely részéből szöveg kibontását és még sok mást is kínál.

 

A Microsoft OneNote dokumentummanipulációról

A .ONE kiterjesztésű fájlokat a Microsoft OneNote alkalmazás hozza létre. A OneNote lehetővé teszi, hogy információkat gyűjtsön az alkalmazás használatával, mintha a vázlatot használná jegyzetelésre. A OneNote-fájlok különböző elemeket tartalmazhatnak, amelyek nem rögzített helyekre helyezhetők el a dokumentumoldalakon. Ezek az elemek szöveget, digitalizált kézírást és más alkalmazásokból másolt objektumokat tartalmazhatnak, beleértve a képeket, rajzokat és multimédiás (audio/video) klipeket. A Microsoft mostantól az Office365 részeként kínálja a OneNote online verzióját, ahol a jegyzetek megoszthatók más OneNote-felhasználókkal az interneten keresztül.

Az BMP fájlformátumról

A .BMP kiterjesztésű fájlok olyan bittérképes képfájlokat képviselnek, amelyeket bittérképes digitális képek tárolására használnak. Ezek a képek függetlenek a grafikus adaptertől, és eszközfüggetlen bittérkép (DIB) fájlformátumnak is nevezik őket. Ez a függetlenség azt a célt szolgálja, hogy a fájlt több platformon, például Microsoft Windowson és Macen is megnyissa. A BMP fájlformátum kétdimenziós digitális képként képes tárolni az adatokat mind monokróm, mind színes formátumban, különböző színmélységgel.

Free App to Convert ONE to BMP

Check our live demos for OneNote Converter with following benefits.

  No need to download or setup anything.
  No need to write any code.
  Just upload your ONE file and hit the "Convert" button.
  You will instantly get the download link for resultant BMP file.

Egyéb támogatott ONE konverziók .NET által

A ONE fájlt számos más fájlformátumra is konvertálhatja:

ONE TO BMP (Bitmap Image File)
ONE TO GIF (Graphic Image File)
ONE TO JPEG (JPEG Image)
ONE TO PDF (Portable Document Format)
ONE TO PNG (Portable Network Graphics)
ONE TO TIFF (Tagged Image File Format)