PDF konvertálása DOCX itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) PDF DOCX

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás PDF, DOCX és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a PDF et DOCX a C#

Programozottan kell konvertálnia egy dokumentumot PDF ből DOCX formátumba? Az Aspose.Words for .NET segítségével PDF ből DOCX formátumba konvertálhat dokumentumokat néhány sornyi C# kód használatával.

A C# API professzionális minőségben hoz létre DOCX dokumentumot PDF ből. Tesztelje a legjobb minőségű PDF ből DOCX konvertálást közvetlenül a böngészőjében. A hatékony .NET konverziós API lehetővé teszi a PDF fájlok szinte minden DOCX formátumra történő átalakítását.

Mentse el a PDF et DOCX dokumentumként a C#

A következő példa bemutatja, hogyan konvertálhat PDF et DOCX dokumentumformátumba a C#.

Kövesse az egyszerű lépéseket a PDF fájl DOCX dokumentumformátummá alakításához. Olvassa el a PDF fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el DOCX dokumentumformátumban, megadva a kívánt fájlformátumot a szükséges DOCX kiterjesztéssel. Mind PDF olvasáshoz, mind DOCX dokumentumíráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti DOCX tartalom és formázás megegyezik az eredeti PDF dokumentuméval.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) PDF DOCX formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
dotnet add package Aspose.Words
Másolat
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.pdf");
doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.pdf"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.pdf"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.docx"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.pdf"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.pdf"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.docx", new ImageSaveOptions(SaveFormat.docx));
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

PDF konvertálása DOCX

 1. Telepítse az Aspose.Words for .NET.
 2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
 3. Nyissa meg a forrás PDF fájlt itt C#.
 4. Hívja meg a Save() metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet DOCX kiterjesztéssel.
 5. Szerezze meg a(z) PDF konverzió DOCX.

C# könyvtár a(z) PDF konvertálásához DOCX

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformfüggetlen, és támogatja az összes főbb .NET implementációt:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Ami a .NET-kódot illeti, nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális gépen, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerre. Csak győződjön meg arról .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját telepítette.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, Xamarin és MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért lásd a Termékdokumentációt.

Egyéb támogatott PDF konverziók

A(z) PDF fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.