Convertiți DOCX în TXT în Python

Python software de mare viteză pentru conversia DOCX în TXT

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta DOCX, TXT și multe alte formate de documente folosind Python.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți DOCX în TXT în Python

Pentru dezvoltatorii Python care caută o soluție perfectă pentru a converti DOCX în TXT, Aspose.Words for Python via .NET oferă un API de conversie a fișierelor intuitiv și simplu. Soluția noastră permite dezvoltatorilor Python să convertească cu ușurință fișierele dintr-un format în altul, făcându-l un instrument indispensabil pentru automatizarea sarcinilor de conversie a fișierelor.

Indiferent dacă lucrați cu DOCX, TXT sau alte formate de fișiere, Aspose.Words for Python via .NET le acoperă pe toate și asigură rezultate de cea mai înaltă calitate. Testați cum funcționează codul Python cu fișierele dvs. DOCX chiar acum.

Salvați DOCX ca TXT în Python

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți DOCX în TXT cu doar câteva linii de cod Python. Începeți prin a include spațiul de nume Aspose.Words în proiectul dvs. Python. Apoi, specificați calea către fișierul de intrare și creați un obiect Document pentru a încărca conținutul DOCX. Apoi trebuie să specificați calea către fișierul de ieșire TXT și să utilizați metoda save() pentru a salva rezultatul ca TXT. API-ul de conversie va determina formatul fișierului de ieșire pe baza extensiei de fișier specificate.

Exemplu de cod în Python pentru a converti DOCX în TXT formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
pip install aspose-words
Copie
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.docx")
doc.save("Output.txt")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.docx") doc.save("Output.txt") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.docx) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.txt") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.docx") doc.save("Output.txt") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.docx") shape.get_shape_renderer().save("Output.txt", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.txt))
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă DOCX în TXT

  1. Instalați Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți DOCX Python fișierul.
  4. Apelați metoda save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia TXT.
  5. Obțineți rezultatul conversiei DOCX TXT.

Python bibliotecă pentru a converti DOCX în TXT

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python ≥3.5 și <3.12. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în documentația produsului.

Alte DOCX conversii acceptate

Puteți converti DOCX în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.