Pretvori JPG v TXT v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo JPG v TXT

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz JPG, TXT in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite JPG v TXT z Python

Ali morate programsko pretvoriti slike JPG v TXT? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko vsak razvijalec pretvori JPG v TXT format dokumenta s samo nekaj vrsticami Python kode.

Sodoben Python API za obdelavo slik ustvari TXT dokument iz slik JPG profesionalne kakovosti. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo JPG v TXT kar v brskalniku. Zmogljiva knjižnica Python omogoča pretvorbo slik JPG v skoraj vse TXT formate.

Shranite JPG kot TXT dokument v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti JPG v TXT format dokumenta v Python.

Sledite preprostim korakom za pretvorbo slike JPG v TXT format dokumenta. Preberite svojo datoteko JPG z lokalnega pogona, nato pa jo preprosto shranite v obliki dokumenta, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke s pripono TXT dokumenta. Za branje JPG in pisanje TXT dokumentov lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek.

Primer kode v Python za pretvorbo JPG v obliko TXT
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

builder.insert_image("Input.jpg")

doc.save("Output.txt")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.jpg") doc.save("Output.txt") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.jpg) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.txt") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.jpg") doc.save("Output.txt") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.jpg") shape.get_shape_renderer().save("Output.txt", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.txt))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti JPG v TXT

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno JPG Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono TXT.
  5. Pridobite rezultat konverzije JPG TXT.

Python za pretvorbo JPG v TXT

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.