Convertiți HTML în DOC în C++

C++ mare viteză pentru conversia HTML în DOC

Utilizați C++ pentru a obține viteza maximă de conversie de la HTML la DOC Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta HTML, DOC și multe alte formate de documente folosind C++.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți HTML în DOC în C++

Pentru dezvoltatorii C++ care caută o soluție perfectă pentru a converti HTML în DOC, Aspose.Words for C++ oferă un API de conversie a fișierelor intuitiv și simplu. Soluția noastră permite dezvoltatorilor C++ să convertească cu ușurință fișierele dintr-un format în altul, făcându-l un instrument indispensabil pentru automatizarea sarcinilor de conversie a fișierelor.

Indiferent dacă lucrați cu HTML, DOC sau alte formate de fișiere, Aspose.Words for C++ le acoperă pe toate și asigură rezultate de cea mai înaltă calitate. Testați cum funcționează codul C++ cu fișierele dvs. HTML chiar acum.

Salvați HTML ca DOC în C++

Următorul exemplu demonstrează cum să convertiți HTML în DOC cu doar câteva linii de cod C++. Începeți prin a include spațiul de nume Aspose.Words în proiectul dvs. C++. Apoi, specificați calea către fișierul de intrare și creați un obiect Document pentru a încărca conținutul HTML. Apoi trebuie să specificați calea către fișierul de ieșire DOC și să utilizați metoda Save() pentru a salva rezultatul ca DOC. API-ul de conversie va determina formatul fișierului de ieșire pe baza extensiei de fișier specificate.

Exemplu de cod în C++ pentru a converti HTML în DOC formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
dotnet add package Aspose.Words.Cpp
Copie
using namespace Aspose::Words;

auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html");
doc->Save(u"Output.doc");
using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.doc"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(u"Input.html"); for (int page = 0; page < doc->get_PageCount(); page++) { auto extractedPage = doc->ExtractPages(page, 1); extractedPage->Save(String::Format(u"Output_{0}.doc", page + 1)); } using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); builder->InsertImage(u"Input.html"); doc->Save(u"Output.doc"); using namespace Aspose::Words; auto doc = MakeObject<Document>(); auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc); auto shape = builder->InsertImage(u"Input.html"); shape->GetShapeRenderer()->Save(u"Output.doc", MakeObject<ImageSaveOptions>(SaveFormat::Svg));
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă HTML în DOC

  1. Instalați Aspose.Words for C++.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C++.
  3. Deschideți HTML C++ fișierul.
  4. Apelați metoda Save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia DOC.
  5. Obțineți rezultatul conversiei HTML DOC.

C++ bibliotecă pentru a converti HTML în DOC

Există trei opțiuni pentru a instala Aspose.Words for C++ în mediul dumneavoastră de dezvoltator. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Puteți utiliza această bibliotecă C++ pentru a dezvolta software pe Microsoft Windows, Linux și macOS:

  • GCC >= 6.3.0 și Clang >= 3.9.1 sunt necesare pentru Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang și libc++ sunt necesare pentru macOS

Dacă dezvoltați software pentru Linux sau macOS, vă rugăm să verificați informații despre dependențe suplimentare de bibliotecă (fontconfig și pachete open-source mesa-glu) în Documentația produsului.

Alte HTML conversii acceptate

Puteți converti HTML în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.