Vergelijk Word of PDF documenten in C++

High-fidelity C++ bibliotheek om twee documenten te vergelijken in PDF, Word, HTML, TXT, MD en andere formaten

Met behulp van onze programmeer API kunt u twee bestanden vergelijken en het verschil ertussen vinden. Met andere woorden, onze C++ bibliotheek is een krachtige checker voor bestandsverschillen. Na het gebruik van Document Comparison API, kunt u het resultaat krijgen en opslaan in DOCX, PDF, DOC en enkele andere formaten.

Wat is Documenten vergelijken?

Documenten vergelijken is een zeer complexe functie. Maar we hebben onze oplossing geïmplementeerd zodat u het meest nauwkeurige resultaat krijgt. In plaats van handmatig naar documentverschillen te zoeken, gebruikt u onze C++ API om documenten te vergelijken.

Documentvergelijking wordt uitgevoerd door woorden te vergelijken op het niveau van tekens of hele woorden. In dit geval, als alleen een teken is gewijzigd, wordt het woord gemarkeerd als het geheel is gewijzigd.

De meest populaire zijn Word Compare en PDF Compare. Daarom zullen we de C++ Comparison API laten zien aan de hand van het voorbeeld van het vergelijken van Word bestanden en het vergelijken van PDF documenten.

Vergelijk PDF bestanden met C++

Het programmatisch vergelijken van PDF bestanden is een typische taak van een moderne digitale workflow. Dit kan nodig zijn als u niet zeker weet of uw document niet is gewijzigd. Of wanneer u weet dat uw originele PDF is bijgewerkt en u wilt weten hoe.

Om twee pdf's te vergelijken, hoeft u ze alleen maar te verifiëren met onze C++ bibliotheek. Hiermee kunt u PDF diff maken en zelfs kleine wijzigingen vinden die onzichtbaar zijn voor het menselijk oog.

Vergelijk Word documenten in C++

Om twee Word documenten in C++ te vergelijken, moet u hetzelfde doen: diff met onze krachtige C++ bibliotheek via het onderstaande voorbeeld.

In tegenstelling tot PDF's zijn Word documenten gemakkelijker te wijzigen. Daarom kan het zo belangrijk zijn om Word documenten te vergelijken als u er zeker van wilt zijn dat sommige delen ervan of een heel bestand ongewijzigd blijven.

Twee bestanden vergelijken

Om te testen hoe onze C++ oplossing werkt en om twee bestanden te onderscheiden, importeert u bestanden die u wilt vergelijken en kiest u een exportbestandsformaat. Nadat bestanden zijn vergeleken, wordt het document met het verschil van deze vergelijking automatisch gedownload.

Houd er rekening mee dat documenten om te vergelijken geen revisies mogen hebben voordat de vergelijkingsmethode wordt aangeroepen, dus daar hebben we in ons voorbeeld voor gezorgd:

Documenten vergelijken in C++
Invoerbestanden
Upload het vergeleken bestand
Voer code uit
Upload het tweede bestand om te vergelijken
Uitvoerformaat
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using namespace Aspose::Words;

auto docA = MakeObject<Document>(u"Input1.docx");
auto docB = MakeObject<Document>(u"Input2.docx");

// Er mogen geen revisies zijn vóór vergelijking.
docA->AcceptAllRevisions();
docB->AcceptAllRevisions();

docA->Compare(docB, u"Author Name", time(0));
docA->Save(u"Output.docx");
Voer code uit

Hoe twee tekstbestanden in C++ te vergelijken

  1. Installeer 'Aspose.Words for C++'
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C++ project
  3. Laad twee documenten om te vergelijken
  4. Accepteer alle revisies voordat u de 'Compare()' methode aanroept
  5. Roep de methode 'Compare()' aan om twee documenten te vergelijken
  6. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de vereiste extensie
  7. Krijg het resultaat van compressie als een apart bestand

C++ bibliotheek om documenten te vergelijken

Er zijn drie opties om Aspose.Words for C++ in uw ontwikkelomgeving te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

U kunt deze C++-bibliotheek gebruiken om software te ontwikkelen op Microsoft Windows, Linux- en macOS-besturingssystemen:

  • GCC >= 6.3.0 en Clang >= 3.9.1 zijn vereist voor Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang en libc++ zijn vereist voor macOS

Als u software voor Linux of macOS ontwikkelt, raadpleeg dan de informatie over aanvullende bibliotheekafhankelijkheden (fontconfig en mesa-glu open-sourcepakketten) in Productdocumentatie.

Meest populaire bestandsindelingen ter vergelijking

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Alle rechten voorbehouden.