Convertiți TIFF în PNG în Python

Python software de mare viteză pentru conversia TIFF în PNG

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta TIFF, PNG și multe alte formate de documente folosind Python.

Convertiți TIFF în PNG în Python

Necesitatea de a converti o TIFF imagine pentru a PNG format programatic? Cu Aspose.Words for Python via .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință TIFF în PNG cu doar câteva rânduri de Python cod.

API ul modern de procesare a imaginilor Python PNG din TIFF cu viteză mare. Testați calitatea TIFF în PNG chiar într-un browser. Biblioteca puternică Python permite conversia TIFF în multe formate grafice populare.

Salvați TIFF ca PNG în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește TIFF în PNG în Python.

Urmați pașii simpli pentru a transforma un TIFF în PNG format Citiți TIFF de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-o ca PNG, specificând formatul de imagine necesar prin extensia PNG Pentru ambele TIFF lectură și PNG scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Conținutul PNG ieșire va fi identic cu imaginea originală TIFF.

Exemplu de cod în Python pentru a converti TIFF în formatul PNG
Fișier de intrare
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Format de iesire
Selectați formatul țintă din listă
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

shape = builder.insert_image("Input.tiff")
shape.image_data.save("Output.png")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.tiff") doc.save("Output.png") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.tiff) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.png") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.tiff") doc.save("Output.png") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.tiff") shape.image_data.save("Output.png")
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă TIFF în PNG

  1. Instalați 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți TIFF fișierul Python.
  4. Apelați metoda 'save()', pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PNG.
  5. Obțineți rezultatul conversiei TIFF PNG.

Python bibliotecă pentru a converti TIFF în PNG

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 și 3.9. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în Documentația produsului.

Alte TIFF conversii acceptate

Puteți converti TIFF în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Toate drepturile rezervate.