Convertiți TIFF în PDF în Python

Python software de mare viteză pentru conversia TIFF în PDF

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, în Python. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta TIFF, PDF și multe alte formate de documente folosind Python.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți TIFF în PDF în Python

Necesitatea de a converti o TIFF imagine pentru a PDF fișier programatică? Cu Aspose.Words for Python via .NET orice dezvoltator poate transforma cu ușurință TIFF în PDF cu doar câteva rânduri de Python cod.

API ul modern de procesare a Python PDF imaginilor din TIFF cu viteză mare. Testați calitatea TIFF în PDF direct într-un browser. Biblioteca puternică Python permite conversia TIFF în multe formate de documente populare.

Salvați TIFF ca PDF în Python

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește TIFF în PDF în Python.

Urmați pași simpli pentru a transforma un TIFF imagine în PDF format. Citiți TIFF de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-o ca PDF, specificând formatul de document necesar prin extensia PDF Pentru ambele TIFF lectură și PDF scris, puteți utiliza pe deplin calificat nume de fișiere. Conținutul PDF ieșire va fi identic cu imaginea originală TIFF.

Exemplu de cod în Python pentru a converti TIFF în PDF formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
import aspose.words as aw

doc = aw.Document()
builder = aw.DocumentBuilder(doc)

builder.insert_image("Input.tiff")

doc.save("Output.pdf")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.tiff") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.tiff) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.tiff") doc.save("Output.pdf") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.tiff") shape.get_shape_renderer().save("Output.pdf", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.pdf))
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă TIFF în PDF

  1. Instalați Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul Python.
  3. Deschideți TIFF Python fișierul.
  4. Apelați metoda save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia PDF.
  5. Obțineți rezultatul conversiei TIFF PDF.

Python bibliotecă pentru a converti TIFF în PDF

Găzduim pachetele noastre Python în depozitele PyPi. Vă rugăm să urmați instrucțiunile pas cu pas despre cum să instalați "Aspose.Words for Python via .NET" în mediul dumneavoastră de dezvoltator.

Cerințe de sistem

Acest pachet este compatibil cu Python ≥3.5 și <3.12. Dacă dezvoltați software pentru Linux, vă rugăm să aruncați o privire la cerințele suplimentare pentru gcc și libpython în documentația produsului.

Alte TIFF conversii acceptate

Puteți converti TIFF în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.