Μετατροπή HTML σε εικόνα σε Java

Java λογισμικού υψηλής ταχύτητας για τη μετατροπή HTML σε εικόνα

Χρησιμοποιήστε το API μετατροπής εγγράφων μας για να δημιουργήσετε φορητό, ισχυρό και ασφαλές λογισμικό σε Java. Αυτή είναι μια ολοκληρωμένη επαγγελματική λύση λογισμικού για την εισαγωγή και εξαγωγή των HTML, εικόνα και πολλών άλλων μορφών εγγράφων χρησιμοποιώντας Java.

Προβολή αποσπάσματος κώδικα

Μετατρέψτε το HTML σε εικόνα στο Java

Θέλετε να μετατρέψετε το HTML σε εικόνα μέσω προγραμματισμού; Με το Aspose.Words for Java οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί εύκολα να μετατρέψει το HTML σε μορφή γραφικών με λίγες μόνο γραμμές κώδικα Java.

Το σύγχρονο Java δημιουργεί εικόνες από HTML με υψηλή ταχύτητα. Δοκιμάστε την ποιότητα της HTML σε εικόνα απευθείας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Η ισχυρή Java επιτρέπει τη μετατροπή των HTML σε όλες σχεδόν τις κοινές μορφές γραφικών.

Αποθηκεύστε το HTML ως εικόνα στο Java

Το παρακάτω παράδειγμα δείχνει πώς να μετατρέψετε το HTML σε εικόνα στο Java.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα για να μετατρέψετε ένα HTML σε γραφική μορφή. Διαβάστε το HTML από την τοπική μονάδα δίσκου και, στη συνέχεια, απλώς αποθηκεύστε το ως εικόνα, προσδιορίζοντας την απαιτούμενη μορφή γραφικών με μια επέκταση εικόνας. Τόσο για την HTML και για τη σύνταξη εικόνων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως πιστοποιημένα ονόματα αρχείων. Το περιεχόμενο που προκύπτει θα είναι πανομοιότυπο με το αρχικό HTML αρχείο.

Παράδειγμα κώδικα σε Java για μετατροπή HTML σε JPG μορφή
Ανεβάστε ένα αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε
Εκτέλεση κώδικα
Επιλέξτε τη μορφή προορισμού από τη λίστα
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++)
{
    Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1);
    extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1));
}
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.jpg");
Εκτέλεση κώδικα
Μοιραστείτε τον κωδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Πώς να μετατρέψετε το HTML σε εικόνα

  1. Εγκαταστήστε το 'Aspose.Words for Java'.
  2. Προσθέστε μια αναφορά βιβλιοθήκης (εισαγωγή της βιβλιοθήκης) στο έργο σας Java.
  3. Ανοίξτε το HTML Java αρχείο.
  4. Καλέστε τη 'save()', μεταβιβάζοντας ένα όνομα αρχείου εξόδου με επέκταση εικόνα.
  5. Λάβετε το αποτέλεσμα της μετατροπής HTML εικόνα.

Java για μετατροπή του HTML σε εικόνα

Φιλοξενούμε τα πακέτα Java μας στα αποθετήρια Maven. 'Aspose.Words για Java' είναι ένα κοινό JAR που περιέχει byte-κώδικα. Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης στο περιβάλλον προγραμματιστή Java.

Απαιτήσεις συστήματος

Υποστηρίζονται Java SE 7 και πιο πρόσφατες Java Παρέχουμε επίσης ένα ξεχωριστό πακέτο για το Java SE 6 σε περίπτωση που είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσετε αυτό το ξεπερασμένο JRE.

Το Java μας είναι πολλαπλών πλατφορμών και τρέχει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα με JVM, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Windows, Linux, macOS, Android και iOS.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προαιρετικές εξαρτήσεις πακέτων, όπως JogAmp JOGL, Harfbuzz γραμματοσειράς Java Advanced Imaging JAI, ανατρέξτε στην Τεκμηρίωση προϊόντος.

Άλλες υποστηριζόμενες μετατροπές HTML

Μπορείτε να μετατρέψετε το HTML σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

5%

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις προϊόντων Aspose

Λάβετε μηνιαία ενημερωτικά δελτία και προσφορές απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.