Muunna HTML arvoksi kuva kohteessa Java

Nopea ohjelmistokäyttöinen Java kirjasto, jolla HTML voidaan kuva

Käytä dokumenttien muunnossovellusliittymäämme luodaksesi kannettavia, vankkoja ja turvallisia ohjelmistoja Java kielellä. Tämä on täydellinen ammattimainen ohjelmistoratkaisu tiedostojen HTML, kuva ja monien muiden asiakirjamuotojen Java.

Katso koodinpätkä

Muunna HTML kuvaksi Java

Haluatko muuntaa HTML kuvaksi ohjelmallisesti? Aspose.Words for Java kuka tahansa kehittäjä voi helposti muuntaa HTML graafiseen muotoon vain muutamalla Java koodirivillä.

Nykyaikainen asiakirjankäsittely Java API luo kuvia HTML tiedostoista suurella nopeudella. HTML n laatu kuvanmuunnokseksi suoraan selaimessa. Tehokas Java kirjasto mahdollistaa HTML tiedostojen muuntamisen lähes kaikkiin yleisiin graafisiin muotoihin.

Tallenna HTML kuvana Java

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka HTML muunnetaan kuvaksi tiedostossa Java.

HTML tiedosto graafiseen muotoon noudattamalla helppoja ohjeita. Lue HTML paikalliselta asemalta ja tallenna se sitten kuvana määrittämällä tarvittava graafinen muoto kuvatunnisteella. Sekä HTML lukemiseen että kuvien kirjoittamiseen voit käyttää täydellisiä tiedostonimiä. Tuloksena oleva sisältö on identtinen alkuperäisen HTML tiedoston kanssa.

Koodiesimerkki kielellä Java muuntamaan HTML muotoon JPG
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Valitse kohdemuoto luettelosta
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++)
{
    Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1);
    extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1));
}
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.jpg", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.html"); doc.save("Output.jpg"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.html"); shape.getImageData().save("Output.jpg");
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

Kuinka muuntaa HTML kuva

  1. Asenna 'Aspose.Words for Java'.
  2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) Java projektiisi.
  3. Avaa lähdetiedosto HTML kohteessa Java.
  4. Kutsu 'save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi, jonka tunniste on kuva.
  5. Hanki HTML muunnoksen tulos muodossa kuva.

Java kirjasto muuntaaksesi HTML kuva

Java pakettejamme Maven- varastoissa. 'Aspose.Words for Java' on yleinen JAR tiedosto, joka sisältää tavukoodin. Noudata vaiheittaisia ohjeita sen asentamiseksi Java-kehittäjäympäristöösi.

Laitteistovaatimukset

Java SE 7 ja uudemmat Java -versiot ovat tuettuja. Tarjoamme myös erillisen paketin Java SE 6, jos olet velvollinen käyttämään tätä vanhentunutta JRE.

Java paketti on monialustainen ja toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä, joissa on JVM toteutus, mukaan lukien Microsoft Windows, Linux, macOS, Android ja iOS.

Lisätietoja vapaaehtoinen paketti riippuvuudet, kuten JogAmp JOGL, Harfbuzz fontin moottori, Java Advanced Imaging JAI, katso Tuotedokumentaatio.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kaikki oikeudet pidätetään.