HTML konvertálása PDF itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) HTML PDF

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, PDF és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a HTML-et PDF-re a C# alkalmazásban

A C# fejlesztők számára, akik zökkenőmentes megoldást keresnek a HTML PDF-re konvertálására, Aspose.Words for .NET intuitív és egyszerű fájlkonverziós API-t biztosít. Megoldásunk lehetővé teszi a C# fejlesztői számára, hogy könnyedén konvertálhassanak fájlokat egyik formátumból a másikba, így nélkülözhetetlen eszköze a fájlkonverziós feladatok automatizálásának.

Függetlenül attól, hogy HTML, PDF vagy más fájlformátumokkal dolgozik, Aspose.Words for .NET mindegyiket lefedi, és a legjobb minőségű eredményeket biztosítja. Tesztelje most, hogyan működik a C# kód a HTML-fájlokkal.

Mentse el a HTML-et PDF-ként a C# alkalmazásban

A következő példa bemutatja, hogyan lehet HTML-et PDF-re konvertálni néhány soros C# kóddal. Kezdje azzal, hogy belefoglalja az Aspose.Words névteret a C# projektbe. Ezután adja meg a bemeneti fájl elérési útját, és hozzon létre egy Document objektumot a HTML tartalom betöltéséhez. Ezután meg kell adnia a PDF kimeneti fájl elérési útját, és a Save() metódussal kell mentenie az eredményt PDF-ként. A konvertáló API a megadott fájlkiterjesztés alapján határozza meg a kimeneti fájl formátumát.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) HTML PDF formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
dotnet add package Aspose.Words
Másolat
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.pdf", new ImageSaveOptions(SaveFormat.pdf));
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása PDF

 1. Telepítse az Aspose.Words for .NET.
 2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
 3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt C#.
 4. Hívja meg a Save() metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet PDF kiterjesztéssel.
 5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió PDF.

C# könyvtár a(z) HTML konvertálásához PDF

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformfüggetlen, és támogatja az összes főbb .NET implementációt:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Ami a .NET-kódot illeti, nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális gépen, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerre. Csak győződjön meg arról .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját telepítette.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, Xamarin és MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért lásd a Termékdokumentációt.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.