HTML konvertálása MD itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) HTML MD

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, MD és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a HTML t MD ba a C#

Programozottan kell konvertálnia a webes dokumentumokat? Az Aspose.Words for .NET segítségével a HTML t MD formátumba konvertálhatja, és az ellenkező irányba, mindössze néhány sornyi C# kód használatával.

A C# API professzionális minőségben hozza létre a MD t HTML ből. Tesztelje a legjobb minőségű HTML ből MD konverziót közvetlenül a böngészőjében. A hatékony .NET konverziós API lehetővé teszi a webdokumentumok sok népszerű formátummá történő átalakítását.

Mentse el a HTML t MD néven a C#

A következő példa bemutatja, hogyan lehet a HTML t MD ra konvertálni a C#.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML oldal MD formátumba alakításához. Olvassa el a HTML fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el MD formátumban, megadva a kívánt fájlformátumot MD kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a MD íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti MD tartalom és formázás megegyezik az eredeti HTML dokumentuméval.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) HTML MD formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.md");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása MD

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt C#.
  4. Hívja meg a 'Save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet MD kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió MD.

C# könyvtár a(z) HTML konvertálásához MD

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformközi, és támogatja a '.NET Standard 2.0' specifikációt követő összes főbb .NET implementációt:

  • Microsoft .NET -keretrendszer, a legkorábbi 2.0 -s verziótól a legújabb '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, a legkorábbi 2.0 -tól kezdve a legújabb '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

A .NET kód nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális géptől, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Csak győződjön meg arról, hogy telepítette a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, a Xamarin és a MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért tekintse meg a termékdokumentációt.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.