HTML konvertálása DOCX itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) HTML DOCX

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, DOCX és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a HTML-et DOCX-re a C# alkalmazásban

A C# fejlesztők számára, akik zökkenőmentes megoldást keresnek a HTML DOCX-re konvertálására, Aspose.Words for .NET intuitív és egyszerű fájlkonverziós API-t biztosít. Megoldásunk lehetővé teszi a C# fejlesztői számára, hogy könnyedén konvertálhassanak fájlokat egyik formátumból a másikba, így nélkülözhetetlen eszköze a fájlkonverziós feladatok automatizálásának.

Függetlenül attól, hogy HTML, DOCX vagy más fájlformátumokkal dolgozik, Aspose.Words for .NET mindegyiket lefedi, és a legjobb minőségű eredményeket biztosítja. Tesztelje most, hogyan működik a C# kód a HTML-fájlokkal.

Mentse el a HTML-et DOCX-ként a C# alkalmazásban

A következő példa bemutatja, hogyan lehet HTML-et DOCX-re konvertálni néhány soros C# kóddal. Kezdje azzal, hogy belefoglalja az Aspose.Words névteret a C# projektbe. Ezután adja meg a bemeneti fájl elérési útját, és hozzon létre egy Document objektumot a HTML tartalom betöltéséhez. Ezután meg kell adnia a DOCX kimeneti fájl elérési útját, és a Save() metódussal kell mentenie az eredményt DOCX-ként. A konvertáló API a megadott fájlkiterjesztés alapján határozza meg a kimeneti fájl formátumát.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) HTML DOCX formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.docx"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.docx");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása DOCX

  1. Telepítse az 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
  3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt C#.
  4. Hívja meg a 'Save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet DOCX kiterjesztéssel.
  5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió DOCX.

C# könyvtár a(z) HTML konvertálásához DOCX

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformközi, és támogatja a '.NET Standard 2.0' specifikációt követő összes főbb .NET implementációt:

  • Microsoft .NET -keretrendszer, a legkorábbi 2.0 -s verziótól a legújabb '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, a legkorábbi 2.0 -tól kezdve a legújabb '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

A .NET kód nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális géptől, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Csak győződjön meg arról, hogy telepítette a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, a Xamarin és a MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért tekintse meg a termékdokumentációt.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.