HTML konvertálása SVG itt C#

Nagy sebességű szoftver .NET könyvtár a (z) HTML SVG

Használja dokumentumkonverziós API nkat magas szintű, platformfüggetlen szoftverek fejlesztésére .NET és .NET Core platformokhoz. Ez egy komplett professzionális szoftvermegoldás HTML, SVG és sok más dokumentumformátum C#, F#, VB.NET.

Tekintse meg a kódrészletet

Konvertálja a HTML et SVG a C#

Kell konvertálni HTML a SVG image programozott? Az Aspose.Words for .NET bármely fejlesztő egyszerűen átalakíthatja a HTML et SVG képformátummá, mindössze néhány soros C# kóddal.

A modern dokumentum-feldolgozó C# API nagy sebességgel hozza létre a SVG a HTML Tesztelje a HTML SVG konvertálás minőségét közvetlenül egy böngészőben. A hatékony C# könyvtár lehetővé teszi a HTML fájlok számos népszerű képformátumra való konvertálását.

Mentés HTML mint SVG a C#

A következő példa bemutatja, hogyan alakítható át a HTML SVG képpé a C#.

Kövesse az egyszerű lépéseket a HTML fájl SVG grafikus formátummá alakításához. Olvassa el a HTML et a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el SVG, és adja meg a szükséges képformátumot a SVG kiterjesztéssel. Mind a HTML olvasáshoz, mind a SVG íráshoz használhat teljesen minősített fájlneveket. A kimeneti SVG grafikus tartalom megegyezik az eredeti HTML fájllal.

Kódpélda a(z) C# nyelvben a(z) HTML SVG formátumra való konvertálásához
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Válassza ki a célformátumot a listából
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.svg");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

HTML konvertálása SVG

 1. Telepítse az 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) C# projekthez.
 3. Nyissa meg a forrás HTML fájlt itt C#.
 4. Hívja meg a 'Save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet SVG kiterjesztéssel.
 5. Szerezze meg a(z) HTML konverzió SVG.

C# könyvtár a(z) HTML konvertálásához SVG

Három alternatív lehetőség van az "Aspose.Words for .NET" telepítésére a rendszerre. Kérjük, válasszon egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, és kövesse a lépésről lépésre található utasításokat:

rendszerkövetelmények

Termékünk teljes mértékben platformközi, és támogatja a '.NET Standard 2.0' specifikációt követő összes főbb .NET implementációt:

 • Microsoft .NET -keretrendszer, a legkorábbi 2.0 -s verziótól a legújabb '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, a legkorábbi 2.0 -tól kezdve a legújabb '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

A .NET kód nem függ a mögöttes hardvertől vagy operációs rendszertől, hanem csak egy virtuális géptől, szabadon fejleszthet bármilyen szoftvert Windows, macOS, Android, iOS és Linux rendszerekhez. Csak győződjön meg arról, hogy telepítette a .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono vagy Xamarin megfelelő verzióját.

C#, F#, VB.NET alkalmazások létrehozásához javasoljuk a Microsoft Visual Studio, a Xamarin és a MonoDevelop integrált fejlesztői környezetek használatát.

További részletekért tekintse meg a termékdokumentációt.

Egyéb támogatott HTML konverziók

A(z) HTML fájlt számos más fájlformátumba konvertálhatja:

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.