Ngonversi sawetara TIFF dadi JPG ing C#

.NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi JPG

Gunakake API gabungan dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi profesional kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi JPG nggunakake C#, F#, VB.NET. Coba online gratis!

Ngonversi TIFF dadi JPG ing C#

Modern C# perpustakaan ngijini .NET gawe Ngonversi TIFF kanggo JPG format gambar karo sawetara garis saka kode. TIFF nganalisa konten grafis asli, lan ngekspor gambar gabungan menyang JPG format.

Gunakake C# kanggo ngowahi TIFF dadi JPG format gambar kanthi keluwesan lan kacepetan maksimal. Jalanake demo langsung online lan priksa JPG paling dhuwur ing browser. TIFF Conversion API ndhukung akeh opsi migunani.

Gabung TIFF dadi JPG ing C#

Kanggo ngowahi sawetara TIFF kanggo JPG mung nggunakake C# sing nangani kabeh rincian tingkat rendah.

Ngonversi pirang TIFF lan simpen asil dadi siji gambar JPG Yen sampeyan ngembangake kode ing C#, konversi format gambar bakal luwih gampang tinimbang sing katon. Deleng C# sing ngulang file gambar lan JPG:

Tuladha kode ing C# kanggo nggabungake pirang-pirang TIFF dadi JPG
File input
Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var fileNames = new List<string> { "Input1.tiff", "Input2.tiff" };

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

var shapes = fileNames.Select(fileName => builder.InsertImage(fileName)).ToList();

// Ngitung jembaré maksimum lan dhuwur lan nganyari setelan kaca 
// kanggo motong document pas ukuran gambar.
PageSetup pageSetup = builder.PageSetup;
pageSetup.PageWidth = shapes.Max(shape => shape.Width);
pageSetup.PageHeight = shapes.Sum(shape => shape.Height);
pageSetup.TopMargin = 0;
pageSetup.LeftMargin = 0;
pageSetup.BottomMargin = 0;
pageSetup.RightMargin = 0;

doc.Save("Output.jpg");
Kode roto

Carane ngowahi sawetara TIFF dadi JPG

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#
  3. Bukak TIFF berkas C#.
  4. Ngonversi sawetara TIFF file menyang JPG ing sawetara detik.
  5. Nelpon metode 'AppendDocument()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi JPG
  6. Entuk asil konversi TIFF dadi JPG.

C# kanggo ngowahi TIFF dadi JPG

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Operasi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa nggabungake TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.