Pretvori Word v Markdown v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo Word v Markdown

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz Word, Markdown in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite Word v Markdown v Python

Za razvijalce Python, ki iščejo brezhibno rešitev za pretvorbo Word v Markdown, Aspose.Words for Python via .NET zagotavlja intuitiven in preprost API za pretvorbo datotek. Naša rešitev razvijalcem Python omogoča enostavno pretvorbo datotek iz ene oblike v drugo, zaradi česar je nepogrešljivo orodje za avtomatizacijo nalog pretvorbe datotek.

Ne glede na to, ali delate z Word, Markdown ali drugimi oblikami datotek, Aspose.Words for Python via .NET pokriva vse in zagotavlja rezultate najvišje kakovosti. Takoj zdaj preizkusite, kako Python koda deluje z vašimi datotekami Word.

Shranite Word kot Markdown v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti Word v Markdown s samo nekaj vrsticami Python kode. Začnite z vključitvijo imenskega prostora Aspose.Words v svoj projekt Python. Nato določite pot do vhodne datoteke in ustvarite objekt Document za nalaganje vsebine Word. Nato morate določiti pot do izhodne Markdown datoteke in uporabiti metodo save(), da shranite rezultat kot Markdown. API za pretvorbo bo določil obliko izhodne datoteke na podlagi navedene pripone datoteke.

Primer kode v Python za pretvorbo DOCX v obliko MD
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.docx")
doc.save("Output.md")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.docx") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.docx) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.docx") doc.save("Output.md") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.docx") shape.get_shape_renderer().save("Output.md", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.md))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti Word v Markdown

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno Word Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono Markdown.
  5. Pridobite rezultat konverzije Word Markdown.

Python za pretvorbo Word v Markdown

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

Druge podprte Word konverzije

Word lahko pretvorite v številne druge oblike datotek:

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.