Konvertera PDF till XPS i C#

Ett höghastighetsprogram .NET bibliotek för att konvertera PDF till XPS

Använd vårt API för dokumentkonvertering för att utveckla plattformsoberoende programvara på hög nivå för .NET och .NET Core plattformar. Detta är en komplett professionell mjukvarulösning för att importera och exportera PDF, XPS och många andra dokumentformat med C#, F#, VB.NET.

Visa kodavsnitt

Konvertera PDF till XPS i C#

För C#-utvecklare som söker en sömlös lösning för att konvertera PDF till XPS, erbjuder Aspose.Words for .NET ett intuitivt och enkelt filkonverterings-API. Vår lösning tillåter C#-utvecklare att enkelt konvertera filer från ett format till ett annat, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för att automatisera filkonverteringsuppgifter.

Oavsett om du arbetar med PDF, XPS eller andra filformat, täcker Aspose.Words for .NET dem alla och säkerställer resultat av högsta kvalitet. Testa hur C#-koden fungerar med dina PDF-filer just nu.

Spara PDF som XPS i C#

Följande exempel visar hur man konverterar PDF till XPS med bara några rader C#-kod. Börja med att inkludera Aspose.Words namnrymden i ditt C#-projekt. Ange sedan sökvägen till indatafilen och skapa ett Document för att ladda PDF-innehållet. Du måste sedan ange sökvägen till XPS-utdatafilen och använda Save()-metoden för att spara resultatet som XPS. Konverterings-API:t kommer att bestämma utdatafilformatet baserat på det angivna filtillägget.

Kodexempel i C# att konvertera PDF till XPS format
Ladda upp en fil som du vill konvertera
Kör kod
Välj målformat från listan
dotnet add package Aspose.Words
Kopiera
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.pdf");
doc.Save("Output.xps");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.pdf"); doc.Save("Output.xps"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.pdf"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.xps"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.pdf"); doc.Save("Output.xps"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.pdf"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.xps", new ImageSaveOptions(SaveFormat.xps));
Kör kod
Dela koden på sociala medier:

Så här konverterar du PDF till XPS

 1. Installera Aspose.Words for .NET.
 2. Lägg till en biblioteksreferens (importera biblioteket) till ditt C# projekt.
 3. Öppna källfilen PDF C#.
 4. Anropa Save() metoden och skicka ett utdatafilnamn med tillägget XPS.
 5. Få resultatet av PDF omvandling som XPS.

C# bibliotek för att konvertera PDF till XPS

Det finns tre alternativa alternativ för att installera "Aspose.Words för .NET" på ditt system. Välj en som liknar dina behov och följ steg-för-steg-instruktionerna:

Systemkrav

Vår produkt är helt plattformsoberoende och stöder alla större .NET-implementeringar:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

Såvitt .NET-koden inte beror på den underliggande hårdvaran eller operativsystemet, utan bara på en virtuell maskin, är du fri att utveckla vilken typ av programvara som helst för Windows, macOS, Android, iOS och Linux. Se bara till att du har installerat motsvarande version av .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono eller Xamarin.

Vi rekommenderar att du använder Microsoft Visual Studio, Xamarin och MonoDevelop integrerade utvecklingsmiljöer för att skapa C#, F#, VB.NET applikationer.

För mer information, se Produktdokumentation.

5%

Prenumerera på Aspose produktuppdateringar

Få månatliga nyhetsbrev och erbjudanden direkt levererade till din brevlåda.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alla rättigheter förbehållna.