Muunna Word, PDF ja Web-asiakirjoja kielellä C#

Nopea ohjelmisto .NET kirjasto toimistoasiakirjojen muuntamiseen useisiin tiedostomuotoihin

Käytä asiakirjojen muuntosovellusliittymäämme korkean tason, alustasta riippumattoman ohjelmiston kehittämiseen .NET ja .NET Core -alustoille. Tämä on tehokas ohjelmistoratkaisu Word, PDF ja Web -asiakirjojen tuontiin ja vientiin käyttämällä C#, F#, VB.NET ja mitä tahansa muuta CLI/CLS -yhteensopivaa ohjelmointikieltä.

Katso koodinpätkä

Muunna asiakirjoja eri muotojen välillä C#

Haluatko muuntaa asiakirjan yhdestä muodosta toiseen ohjelmallisesti? Aspose.Words for .NET -sovelluksella voit muuntaa tiedostoja vain muutaman rivin C# koodilla.

Tehokas .NET muunnossovellusliittymä mahdollistaa asiakirjojen muuntamisen moniin suosittuihin muotoihin ammattimaisella laadulla:

 • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
 • OpenOffice: ODT, OTT
 • Kiinteä asettelu: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
 • Kuvat: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
 • Verkko: HTML, MHTML
 • Muut: EPUB, MOBI, Xaml, PCL jne.

Seuraava esimerkki osoittaa, kuinka asiakirja muunnetaan C#. Lataa tiedosto paikalliselta asemalta ja tallenna se ja määritä tarvittava tiedostomuoto tunnisteella. Sekä syöttö- että tulostustiedostoille voit käyttää täydellisiä tiedostonimiä. Tulosteen sisältö ja muotoilu ovat identtisiä alkuperäisen asiakirjan kanssa.

Koodiesimerkki kielellä C# asiakirjamuotojen muuntamiseksi
Lataa tiedosto, jonka haluat muuntaa
Suorita koodi
Valitse kohdemuoto luettelosta
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.docx"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.docx"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.pdf", new ImageSaveOptions(SaveFormat.pdf));
Suorita koodi
Jaa koodi sosiaalisessa mediassa:

PDF, Word, JPG ja muiden tiedostomuotojen muuntaminen C#

 1. Asenna 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Lisää kirjastoviite (tuo kirjasto) C# projektiisi.
 3. Avaa lähdetiedosto kohteessa C#.
 4. Kutsu 'Save()' menetelmä ja välitä tulostiedostonimi vaaditulla tunnisteella.
 5. Hanki muunnostulos erillisenä tiedostona.

C# kirjasto tiedostojen muuntamista varten

Aspose.Words for .NET asentamiseen järjestelmään on kolme vaihtoehtoa. Valitse tarpeitasi vastaava ja seuraa vaiheittaisia ohjeita:

Laitteistovaatimukset

Tuotteemme on täysin eri alustojen välinen ja tukee kaikkia tärkeimpiä .NET toteutuksia '.NET Standard 2.0' -määrityksen jälkeen:

 • Microsoft .NET Framework, alkaen varhaisimmasta 2.0 -versiosta ja päättyen uusimpaan '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, alkaen aikaisimmasta 2.0 ja päättyen uusimpaan '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Sikäli kuin .NET -koodi ei riipu taustalla olevasta laitteistosta tai käyttöjärjestelmästä, vaan vain virtuaalikoneesta, voit vapaasti kehittää minkä tahansa ohjelmiston Windowsille, macOS: lle, Androidille, iOS: lle ja Linuxille. Varmista vain, että olet asentanut vastaavan version .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono tai Xamarin.

Suosittelemme integroitujen Microsoft Visual Studio-, Xamarin- ja MonoDevelop -kehitysympäristöjen käyttöä C#, F#, VB.NET -sovellusten luomiseen.

Katso lisätietoja tuotteen dokumentaatiosta.

5%

Tilaa Aspose tuotepäivitykset

Saat kuukausittaiset uutiskirjeet ja tarjoukset suoraan postilaatikkoosi.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kaikki oikeudet pidätetään.