Ngonversi Word, PDF, dokumen Web ing C#

Piranti lunak kacepetan dhuwur .NET perpustakaan kanggo ngowahi dokumen kantor menyang macem-macem format file

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo ngimpor lan ngekspor Word dokumen, PDF, Web nggunakake C#, F#, VB.NET lan basa pamrograman manut CLI/CLS.

Ngonversi dokumen antarane macem-macem format nggunakake C#

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen saka siji format menyang format liyane kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo .NET sampeyan bisa ngowahi file nggunakake mung sawetara baris C# kode.

.NET kuat ngidini ngowahi dokumen menyang akeh format populer kanthi kualitas profesional:

  • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
  • OpenOffice: ODT, OTT
  • Tata letak tetep: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
  • Gambar: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
  • Web: HTML, MHTML
  • Liyane: EPUB, MOBI, Xaml, PCL, lsp.

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi dokumen ing C#. Muat file saka drive lokal, banjur simpen, nemtokake format file sing dibutuhake ing ekstensi. Kanggo file input lan output sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Isi lan format output bakal padha karo dokumen asli.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi format dokumen
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.docx");
doc.Save("Output.pdf");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.pdf"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.docx"); doc.Save("Output.pdf"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.docx"); shape.ImageData.Save("Output.pdf");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi PDF, Word, JPG lan format file liyane ing C#

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak file sumber ing C#.
  4. Nelpon metode 'Save()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil konversi minangka file sing kapisah.

C# perpustakaan kanggo ngowahi file

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.