Converteer HTML naar DOCX in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van HTML naar DOCX

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, DOCX en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar DOCX in C#

Voor C#-ontwikkelaars die op zoek zijn naar een naadloze oplossing om HTML naar DOCX te converteren, biedt Aspose.Words for .NET een intuïtieve en eenvoudige API voor bestandsconversie. Met onze oplossing kunnen C#-ontwikkelaars eenvoudig bestanden van het ene formaat naar het andere converteren, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is voor het automatiseren van bestandsconversietaken.

Of u nu met HTML, DOCX of andere bestandsformaten werkt, Aspose.Words for .NET dekt ze allemaal en garandeert resultaten van de hoogste kwaliteit. Test nu hoe de C#-code werkt met uw HTML-bestanden.

Sla HTML op als DOCX in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML naar DOCX converteert met slechts een paar regels C#-code. Begin met het opnemen van de naamruimte Aspose.Words in uw C#-project. Geef vervolgens het pad naar het invoerbestand op en maak een Document object om de HTML-inhoud te laden. Vervolgens moet u het pad naar het DOCX-uitvoerbestand opgeven en de methode Save() gebruiken om het resultaat op te slaan als DOCX. De conversie-API bepaalt het uitvoerbestandsformaat op basis van de opgegeven bestandsextensie.

Codevoorbeeld in C# HTML naar DOCX indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.docx"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.docx");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in DOCX

  1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
  3. Open het bronbestand HTML in C#.
  4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie DOCX.
  5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als DOCX.

C# HTML om te zetten in DOCX

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

  • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.