Ngonversi sawetara TIFF dadi PDF ing C++

C++ kacepetan dhuwur kanggo ngowahi sawetara TIFF dadi PDF

Gunakake C++ kanggo entuk maksimum TIFF menyang PDF kacepetan gabungan. Iki minangka solusi profesional kanggo nggabungake sawetara TIFF dadi siji PDF nggunakake C++. Coba online gratis!

Ndeleng potongan kode

Ngonversi TIFF dadi PDF ing C++

Modern C++ perpustakaan ngijini C++ gawe Ngonversi TIFF PDF gambar format karo sawetara garis saka kode. TIFF nganalisa konten grafis asli, lan ngekspor gambar gabungan minangka PDF dokumen

Gunakake C++ Ngonversi TIFF PDF gambar format karo keluwesan maksimum lan kacepetan. Jalanake demo langsung online lan priksa PDF ing browser. TIFF Conversion API ndhukung akeh opsi migunani.

Gabung TIFF gambar menyang PDF ing C++

Kanggo ngowahi sawetara TIFF PDF gambar mung nggunakake C++ sing nangani kabeh rincian tingkat rendah.

Ngonversi pirang TIFF lan simpen asil dadi siji PDF dokumen Yen sampeyan ngembangake kode ing C++, konversi format gambar bakal luwih gampang tinimbang sing katon. Deleng C++ sing ngulang file gambar lan gabungke dadi siji PDF dokumen

Tuladha kode ing C++ kanggo nggabungake pirang-pirang TIFF dadi PDF
Unggah file sing pengin digabung
Kode roto
Unggah file sing pengin digabung
Pilih format target saka dhaptar
using namespace Aspose::Words;

std::vector<String> fileNames { u"Input1.tiff", u"Input2.tiff" };

auto doc = MakeObject<Document>();
auto builder = MakeObject<DocumentBuilder>(doc);

for (const auto& fileName : fileNames)
{
    builder->InsertImage(fileName);
    // Lebokake break paragraf supaya gambar ora tumpang tindih.
    builder->Writeln();
}

doc->Save(u"Output.pdf");
Kode roto

Carane ngowahi sawetara TIFF dadi PDF

  1. Pasang 'Aspose.Words for C++'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C++
  3. Bukak TIFF berkas C++.
  4. Ngonversi sawetara TIFF file menyang PDF ing sawetara detik.
  5. Nelpon metode 'AppendDocument()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi PDF
  6. Entuk asil konversi TIFF dadi PDF.

C++ kanggo ngowahi TIFF dadi PDF

Ana telung opsi kanggo nginstal Aspose.Words for C++ kanggo lingkungan pangembang. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Sampeyan bisa nggunakake perpustakaan C++ iki kanggo nggawe piranti lunak ing Microsoft Windows, Linux lan macOS:

  • GCC >= 6.3.0 lan Clang >= 3.9.1 dibutuhake kanggo Linux
  • Xcode >= 12.5.1, Clang lan libc++ dibutuhake kanggo macOS

Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux utawa macOS, priksa informasi babagan katergantungan perpustakaan tambahan (fontconfig lan paket sumber terbuka mesa-glu) ing Dokumentasi Produk.

Operasi TIFF Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa nggabungake TIFF menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.