Word, PDF, webes dokumentumok konvertálása Java

Egy nagy sebességű szoftveres Java könyvtár az irodai dokumentumok különféle fájlformátumokká konvertálásához

Használja dokumentumkonverziós API t, hogy hordozható, megbízható és biztonságos szoftvereket hozzon létre a Java -ban. Ez egy hatékony szoftvermegoldás Word, PDF, web dokumentumok importálásához és exportálásához Java használatával.

Konvertálja a dokumentumokat különböző formátumok között a Java

Konvertálnia kell egy dokumentumot egyik formátumból a másikba programozottan? Az Aspose.Words for Java segítségével fájlokat konvertálhat mindössze néhány sornyi Java kód használatával.

A hatékony Java konvertáló API lehetővé teszi a dokumentumok professzionális minőségben történő átalakítását számos népszerű formátumba:

 • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
 • OpenOffice: ODT, OTT
 • Javított elrendezés: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
 • Képek: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
 • Web: HTML, MHTML
 • Egyéb: EPUB, MOBI, Xaml, PCL stb.

A következő példa bemutatja, hogyan lehet konvertálni egy dokumentumot a Java. Töltsön be egy fájlt a helyi meghajtóról, majd egyszerűen mentse el, megadva a kívánt fájlformátumot a kiterjesztésben. Mind a bemeneti, mind a kimeneti fájlokhoz használhat teljes képzésű fájlneveket. A kimeneti tartalom és formázás megegyezik az eredeti dokumentuméval.

Kódpélda a(z) Java nyelvben a dokumentumformátumok konvertálásához
Bemeneti fájl
Töltse fel a konvertálni kívánt fájlt
Futtassa a kódot
Kimeneti formátum
Válassza ki a célformátumot a listából
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.docx");
doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.docx"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.docx"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.docx"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Futtassa a kódot
Oszd meg a kódot a közösségi médiában:

PDF, Word, JPG és más fájlformátumok konvertálása a következőben Java

 1. Telepítse az 'Aspose.Words for Java'.
 2. Adjon hozzá egy könyvtári hivatkozást (importálja a könyvtárat) a(z) Java projekthez.
 3. Nyissa meg a forrásfájlt itt Java.
 4. Hívja meg a 'save()' metódust, és adjon át egy kimeneti fájlnevet a szükséges kiterjesztéssel.
 5. Az átalakítás eredményét külön fájlként kapja meg.

Java könyvtár a fájlok konvertálásához

Java csomagjainkat a Maven tárolókban tároljuk. 'Aspose.Words for Java' egy bájtkódot tartalmazó, JAR Kérjük, kövesse a lépésről lépésre szóló utasításokat a Java fejlesztői környezetbe való telepítéséhez.

rendszerkövetelmények

Java SE 7 és újabb Java verziók támogatottak. Java SE 6 számára külön csomagot is biztosítunk arra az esetre, ha köteles ezt az elavult JRE használni.

Java csomagunk többplatformos, és minden JVM megvalósítású operációs rendszeren fut, beleértve a Microsoft Windows, Linux, macOS, Android és iOS rendszereket is.

További információ a választható csomag függőségeket, mint például JogAmp JOGL, Harfbuzz font motor, Java Advanced Imaging JAI, olvassa el a Felhasználói dokumentáció.

5%

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Minden jog fenntartva.