Aspose.Words  for SharePoint

SharePoint megoldás Microsoft Word fájlokhoz

Kombinálja és konvertálja a Word dokumentumokat több formátumba. Jelentéseket készíthet különféle forrásokból a SharePoint alkalmazásokon belül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Words for SharePoint lehetővé teszi Word dokumentumok konvertálását és kombinálását a Microsoft SharePoint alkalmazásokon belül. Támogatja a nagy pontosságú formátumátalakítást, valamint több fájl összefűzését az átalakítás során. Az API használható jelentések generálására Microsoft Word sablondokumentum alapján SQL-adatbázisokból, XML-fájlokból vagy SharePoint-listákból származó adatokkal.

A SharePoint szövegszerkesztő alkalmazás speciális funkciói

Az Aspose.Words for SharePoint használata SharePoint-munkafolyamatokban

Több fájl összefűzése a konvertálás során

A SharePoint-könyvtárak dokumentumait számos különböző formátumba konvertálhatja

Egyéni SharePoint megoldás fejlesztése nyilvános API-n keresztül

Jelentések létrehozása SQL-adatbázisokból, SharePoint-listákból vagy XML-ből származó adatok felhasználásával

Támogatja a bekezdésigazítást az Omathban, ha EQ mezőket használ

Word-dokumentumok konvertálása más fájlformátumokká

Az Aspose.Words for SharePoint lehetővé teszi a dokumentumok közvetlen konvertálását a SharePoint dokumentumtárból számos népszerű irodai dokumentumformátumba, ahol a legtöbb konvertálás nagy pontossággal az eredeti tervhez igazodik.

Interakció a SharePoint nyilvános API-val a Word-dokumentumkonverzióhoz

A saját belső SharePoint megoldásokkal rendelkező fejlesztők nyilvános API-n keresztül használhatják az Aspose.Words for SharePoint dokumentumkonverziós motorját. Programozott hozzáférést biztosít az összes támogatott fájlformátumhoz és átalakítási lehetőséghez mind egy-, mind több fájl esetén.

Használja a SharePoint munkafolyamatokban

Telepítés után - egy új munkafolyamat nevű művelet Konvertálás az Aspose.Words segítségével elérhető lesz a SharePoint Designerben. Ez a beállítás lehetővé teszi az összes támogatott formátum elérését, valamint lehetőséget biztosít a folyamat beállítására (több lehetőséggel), és a későbbi műveletek használatával bármilyen bonyolultságú munkafolyamat létrehozására.

Different Konverziós lehetőségek

Az Aspose.Words for SharePoint lehetővé teszi a fájlok összefűzését, fájlok almappákba való konvertálását, a célmappa beállításainak módosítását, a célmappákban lévő meglévő fájlok felülírását és a célmappák böngészését az átalakítás során. Ezenkívül az alkalmazás lehetővé teszi tetszőleges számú (támogatott formátumú) bemeneti fájl kombinálását egyetlen kimeneti dokumentumban. Fájlokat vehet át a dokumentumtár almappáiból, kiválaszthatja a kívánt fájlokat, beállíthatja az összefűzési sorrendet egyszerű felhasználói felületen keresztül, és minimális számú kattintással létrehozhat egy kombinált fájlt.

Reporting Features

A fejlesztők feltölthetik a dokumentumokat külső adatforrásokból, például adatbázisokból, SharePoint-listákból vagy XML-adatfájlokból származó adatokkal, és elmenthetik az eredményt bármely támogatott dokumentumformátumban.

A Microsoft Word fájl jelentéssablonként szolgál helyőrzőkkel, amelyek meghatározzák, hogy hova kell beszúrni az adatokat a jelentés adatforrásából. A szokásos Microsoft Word körlevél-mezők helyőrzőként szolgálnak számos lehetőséggel, például:

  • Régiók az adatrekord megismétléséhez egy adatforrásban
  • Beágyazott régiók, amelyek tükrözik a szülő-gyermek kapcsolatokat az adatokban
  • Képhelyőrzők az adatforrásból származó képek beszúrásához

Microsoft Word automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Words for SharePoint felügyelt kóddal készült, amelynek soha nem kell Microsoft Word-et telepítenie a gépre ahhoz, hogy a Word dokumentumformátumok konvertálásával működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Word automatizálási alternatíva a támogatott funkciók, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár szempontjából.

  
  

Az Aspose.Words egyedi szövegszerkesztő API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: