Ngonversi Word, PDF, dokumen Web ing Java

Piranti lunak Java perpustakaan kacepetan dhuwur kanggo ngowahi dokumen kantor menyang macem-macem format file

Gunakake API konversi dokumen kanggo nggawe piranti lunak portebel, kuat lan aman ing Jawa. Iki minangka solusi piranti lunak sing kuat kanggo ngimpor lan ngekspor Word dokumen, PDF, Web nggunakake Java.

Ngonversi dokumen antarane macem-macem format nggunakake Java

Apa sampeyan kudu ngowahi dokumen saka siji format menyang format liyane kanthi program? Kanthi Aspose.Words kanggo Java sampeyan bisa ngowahi file nggunakake mung sawetara baris Java kode.

Java kuat ngidini ngowahi dokumen menyang akeh format populer kanthi kualitas profesional:

  • Microsoft Word: DOC, DOCX, RTF, DOT, DOTX, DOTM, DOCM
  • OpenOffice: ODT, OTT
  • Tata letak tetep: PDF, XPS, OpenXPS, PostScript
  • Gambar: JPG, PNG, TIFF, BMP, SVG, EMF, GIF
  • Web: HTML, MHTML
  • Liyane: EPUB, MOBI, Xaml, PCL, lsp.

Conto ing ngisor iki nuduhake carane ngowahi dokumen ing Java. Muat file saka drive lokal, banjur simpen, nemtokake format file sing dibutuhake ing ekstensi. Kanggo file input lan output sampeyan bisa nggunakake jeneng file sing mumpuni. Isi lan format output bakal padha karo dokumen asli.

Conto kode ing Java kanggo ngowahi format dokumen
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import com.aspose.words.*;

Document doc = new Document("Input.docx");
doc.save("Output.pdf");
import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.docx"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document("Input.docx"); for (int page = 0; page < doc.getPageCount(); page++) { Document extractedPage = doc.extractPages(page, 1); extractedPage.save(String.format("Output_%d.pdf", page + 1)); } import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); builder.insertImage("Input.docx"); doc.save("Output.pdf"); import com.aspose.words.*; Document doc = new Document(); DocumentBuilder builder = new DocumentBuilder(doc); Shape shape = builder.insertImage("Input.docx"); shape.getImageData().save("Output.pdf");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi PDF, Word, JPG lan format file liyane ing Java

  1. Pasang 'Aspose.Words for Java'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Java.
  3. Bukak file sumber ing Java.
  4. Nelpon metode 'save()', ngliwati jeneng file output kanthi ekstensi sing dibutuhake.
  5. Entuk asil konversi minangka file sing kapisah.

Java perpustakaan kanggo ngowahi file

Kita dadi tuan rumah paket Java ing repositori Maven. 'Aspose.Words kanggo Java' JAR umum sing ngemot kode byte. Tututi pandhuan langkah demi langkah babagan carane nginstal ing lingkungan pangembang Java.

Syarat Sistem

Java SE 7 Java sing luwih anyar didhukung. Kita uga nyedhiyakake paket kapisah kanggo Java SE 6 yen sampeyan wajib nggunakake JRE ketinggalan jaman iki.

Java kita lintas platform lan mbukak kabeh sistem operasi kanthi JVM, kalebu Microsoft Windows, Linux, macOS, Android lan iOS.

Kanggo informasi babagan katergantungan paket opsional, kayata JogAmp JOGL, Harfbuzz font Java Advanced Imaging JAI, waca Dokumentasi Produk.

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.