Aspose.Words  for JasperReports

JasperReports bővítmény jelentések Word formátumban történő exportálásához

Jelentések exportálása Word és HTML formátumba a JasperReportsból és a JasperServerből.

  Letöltés ingyenes próbaverzió
  
 

Az Aspose.Words for JasperReports az egyetlen olyan megoldás a piacon, amely lehetővé teszi a jelentések exportálását a JasperReportsból és a JasperServerből Microsoft Word dokumentumba (DOC), Office Open XML-be (OOXML, DOCX), Rich Text Format (RTF), OpenDocument Text ( ODT), weblap (HTML) és egyszerű szöveges (TXT) formátumok Microsoft Word használata nélkül. Minden jelentési funkció a legnagyobb pontossággal konvertálható Microsoft Word fájlba.

A legnépszerűbb Microsoft Word formátumok támogatása

Az Aspose.Words for JasperReports lehetővé teszi a jelentések DOC- és DOCX-dokumentumként történő exportálását a JasperReportsból és a JasperServerből. Az RTF-hez képest ezek a formátumok számos előnnyel járnak, például kisebb fájlméretet, megnövelt tartalomformázást és a végfelhasználók általi könnyű szerkesztést.

A Microsoft Word formátumok mellett az Aspose.Words for JasperReports lehetőséget kínál a jelentések RTF, ODT, HTML és TXT formátumban történő exportálására.

High Fidelity, megegyezik a jelentéstervezéssel

Az Aspose.Words for JasperReports a jelentéseket Microsoft Word dokumentumokba exportálja oly módon, hogy az eredmény megegyezzen a beépített JasperReports jelentéstervező által készített eredeti jelentéstervvel. Az összes jelentésfunkciót a legmagasabb fokú pontosságra konvertálják, hogy a Microsoft Word dokumentumok a lehető legközelebb álljanak az eredeti tervhez.

Editable Word Documents

Az Aspose.Words for JasperReports folyamatelrendezési dokumentumokat exportál. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok a következőkből állnak " Normál " bekezdések, táblázatok és képek, amelyek szükség esetén könnyen szerkeszthetők a Microsoft Wordben. A beépített JasperReports RTF exportőr elhelyezett szövegkeretekből álló dokumentumokat állít elő, így a végfelhasználók szerkesztése kevésbé intuitív feladat.

Microsoft Word automatizálás – nem szükséges

Az Aspose.Words for JasperReports felügyelt kóddal készült, amelynek soha nem kell Microsoft Word-et telepítenie a gépre, hogy Word dokumentumformátumokkal működjön. Ez egy tökéletes Microsoft Word automatizálási alternatíva a támogatott funkciók, biztonság, stabilitás, méretezhetőség, sebesség és ár szempontjából.

  
  
  

Az Aspose.Words egyedi szövegszerkesztő API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: