JasperReports bővítmény jelentések Word formátumban történő exportálásához

Manipulálhat, generálhat és konvertálhat dokumentumokat a JasperReports alkalmazásokban Microsoft Word nélkül. Ezt a hatékony megoldást úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a Java-alapú alkalmazásokba, így tökéletes eszköz a JasperReports jelentéskészítéshez használó fejlesztők számára.

 

Aspose.Words for JasperReports

Az Aspose.Words for JasperReports egy átfogó megoldás a JasperReports platformon készített jelentések exportálására különféle dokumentumformátumokba, mint például a Microsoft Word (DOC, DOCX), az Office Open XML (OOXML), a Rich Text Format (RTF), az OpenDocument Text (ODT), HTML és egyszerű szöveg (TXT). Ez a termék üzleti intelligencia és jelentéskészítési célokra használható, amikor jelentéseket kell készítenie és hatalmas mennyiségű adatot kell elemeznie.

A JasperReports és a JasperServer Java-alapú, nyílt forráskódú jelentéskészítő megoldások, amelyeket dinamikus jelentések készítésére, készítésére és szállítására terveztek. A JasperReports jelentéskészítő motorként szolgál, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy dinamikus jelentéseket ágyazzanak be Java-alapú alkalmazásokba. Rugalmas és robusztus jelentéskészítő platformot biztosít, amely képes különböző összetettségű jelentéseket generálni, beleértve diagramokat, táblázatokat és képeket. A JasperServer viszont egy webalapú jelentéskészítő szerver, amely központi tárhelyet kínál a jelentések tárolására és kezelésére.

Akár nagy adatkészletekkel dolgozik, akár meghatározott formátumú jelentéseket szeretne készíteni, az Aspose.Words for JasperReports biztosítja a jelentéskészítési igényeinek kielégítéséhez szükséges szolgáltatásokat. Termékünk sokféle felhasználási területen alkalmazható, többek között: pénzügyi beszámolás, értékesítés és marketing elemzés, készletgazdálkodás, ellátási lánc menedzsment.

Iratkozzon fel az Aspose termékfrissítésekre

Havi hírleveleket és ajánlatokat kaphat közvetlenül postafiókjába.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Minden jog fenntartva.