Convertiți JPG în Word în C#

.NET mare viteză pentru conversia JPG în Word

Utilizați API ul nostru de conversie a documentelor pentru a dezvolta software de nivel înalt, independent de platformă, pentru platformele .NET și .NET Core. Aceasta este o soluție software profesională completă pentru a importa și exporta JPG, Word și multe alte formate de documente folosind C#, F#, VB.NET.

Vizualizați fragmentul de cod

Convertiți JPG în Word folosind C#

Trebuie să convertiți imaginile JPG în Word în mod programatic? Cu Aspose.Words pentru .NET, orice dezvoltator poate converti formatul de document JPG în Word cu doar câteva rânduri de cod C#.

API-ul modern de procesare a C# imaginilor creează un Word document din imagini JPG cu calitate profesională. Testați cea mai înaltă calitate conversie JPG în Word chiar în browser. Biblioteca puternică C# permite conversia imaginilor JPG în aproape toate Word formatele.

Salvați JPG ca Word document în C#

Următorul exemplu demonstrează cum se convertește formatul de document JPG în Word în C#.

Urmați pașii simpli pentru a transforma o imagine JPG în format de Word document. Citiți fișierul dvs. JPG de pe unitatea locală, apoi pur și simplu salvați-l în format de document, specificând formatul de fișier necesar prin extensia Word documentului. Atât pentru citirea JPG, cât și pentru scrierea Word documentelor, puteți utiliza nume de fișiere complet calificate.

Exemplu de cod în C# pentru a converti JPG în DOCX formatul
Încărcați un fișier pe care doriți să îl convertiți
Rulați codul
Selectați formatul țintă din listă
dotnet add package Aspose.Words
Copie
using Aspose.Words;

var doc = new Document();
var builder = new DocumentBuilder(doc);

builder.InsertImage("Input.jpg");

doc.Save("Output.docx");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.jpg"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.jpg"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.docx"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.jpg"); doc.Save("Output.docx"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.jpg"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.docx", new ImageSaveOptions(SaveFormat.docx));
Rulați codul
Distribuiți codul pe rețelele sociale:

Cum se transformă JPG în Word

 1. Instalați Aspose.Words for .NET.
 2. Adăugați o referință la bibliotecă (importați biblioteca) în proiectul C#.
 3. Deschideți JPG C# fișierul.
 4. Apelați metoda Save(), pasând un nume de fișier de ieșire cu extensia Word.
 5. Obțineți rezultatul conversiei JPG Word.

C# bibliotecă pentru a converti JPG în Word

Există trei opțiuni alternative pentru a instala "Aspose.Words pentru .NET" pe sistemul dumneavoastră. Alegeți unul care seamănă cu nevoile dvs. și urmați instrucțiunile pas cu pas:

Cerințe de sistem

Produsul nostru este complet multiplatform și acceptă toate implementările majore .NET:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

În ceea ce privește codul .NET nu depinde de hardware-ul sau sistemul de operare de bază, ci doar de o mașină virtuală, sunteți liber să dezvoltați orice fel de software pentru Windows, macOS, Android, iOS și Linux. Asigurați-vă că ați instalat versiunea corespunzătoare de .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono sau Xamarin.

Vă recomandăm să utilizați mediile de dezvoltare integrate Microsoft Visual Studio, Xamarin și MonoDevelop pentru a crea aplicații C#, F#, VB.NET.

Pentru mai multe detalii, consultați documentația produsului.

Alte JPG conversii acceptate

Puteți converti JPG în multe alte formate de fișiere:

5%

Abonați-vă la Actualizări de produse Aspose

Primiți buletine informative lunare și oferte livrate direct în căsuța dvs. poștală.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Toate drepturile rezervate.