Pretvori PDF v ODT v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo PDF v ODT

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz PDF, ODT in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite PDF v ODT z Python

Ali morate programsko pretvoriti dokument iz formata PDF v ODT format? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko vsak razvijalec pretvori dokumente iz formata PDF v ODT format s samo nekaj vrsticami Python kode.

Sodoben API Python za obdelavo dokumentov ustvari ODT dokument iz PDF s profesionalno kakovostjo. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo PDF v ODT kar v brskalniku. Zmogljiva knjižnica Python omogoča pretvorbo datotek PDF v skoraj vse ODT formate dokumentov.

Shranite PDF kot ODT dokument v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti PDF v ODT format dokumenta v Python.

Sledite preprostim korakom za pretvorbo datoteke PDF v ODT format dokumenta. Preberite svojo datoteko PDF z lokalnega pogona, nato pa jo preprosto shranite v obliki ODT dokumenta, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke z zahtevano končnico ODT. Za branje PDF in pisanje ODT dokumentov lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek. Izhodna vsebina ODT in oblikovanje bosta enaka izvirnemu dokumentu PDF.

Primer kode v Python za pretvorbo PDF v obliko ODT
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.pdf")
doc.save("Output.odt")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.pdf") doc.save("Output.odt") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.pdf) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.odt") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.pdf") doc.save("Output.odt") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.pdf") shape.get_shape_renderer().save("Output.odt", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.odt))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti PDF v ODT

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno PDF Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono ODT.
  5. Pridobite rezultat konverzije PDF ODT.

Python za pretvorbo PDF v ODT

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.