Pretvori PDF v Word v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo PDF v Word

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz PDF, Word in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite PDF v Word z Python

Ali morate programsko pretvoriti dokument iz formata PDF v Word format? Z Aspose.Words za Python via .NET lahko vsak razvijalec pretvori dokumente iz formata PDF v Word format s samo nekaj vrsticami Python kode.

Sodoben API Python za obdelavo dokumentov ustvari Word dokument iz PDF s profesionalno kakovostjo. Preizkusite najkakovostnejšo pretvorbo PDF v Word kar v brskalniku. Zmogljiva knjižnica Python omogoča pretvorbo datotek PDF v skoraj vse Word formate dokumentov.

Shranite PDF kot Word dokument v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti PDF v Word format dokumenta v Python.

Sledite preprostim korakom za pretvorbo datoteke PDF v Word format dokumenta. Preberite svojo datoteko PDF z lokalnega pogona, nato pa jo preprosto shranite v obliki Word dokumenta, pri čemer določite zahtevano obliko datoteke z zahtevano končnico Word. Za branje PDF in pisanje Word dokumentov lahko uporabite popolnoma kvalificirana imena datotek. Izhodna vsebina Word in oblikovanje bosta enaka izvirnemu dokumentu PDF.

Primer kode v Python za pretvorbo PDF v obliko DOCX
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.pdf")
doc.save("Output.docx")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.pdf") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.pdf) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.pdf") doc.save("Output.docx") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.pdf") shape.get_shape_renderer().save("Output.docx", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.docx))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti PDF v Word

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno PDF Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono Word.
  5. Pridobite rezultat konverzije PDF Word.

Python za pretvorbo PDF v Word

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.