Pretvori PDF v EPUB v Python

Python s hitro programsko opremo za pretvorbo PDF v EPUB

Uporabite naš API za pretvorbo dokumentov za razvoj programske opreme na visoki ravni, neodvisne od platforme v Pythonu. To je popolna profesionalna programska rešitev za uvoz in izvoz PDF, EPUB in številnih drugih formatov dokumentov s Python.

Oglejte si delček kode

Pretvorite PDF v EPUB v Python

Za razvijalce Python, ki iščejo brezhibno rešitev za pretvorbo PDF v EPUB, Aspose.Words for Python via .NET zagotavlja intuitiven in preprost API za pretvorbo datotek. Naša rešitev razvijalcem Python omogoča enostavno pretvorbo datotek iz ene oblike v drugo, zaradi česar je nepogrešljivo orodje za avtomatizacijo nalog pretvorbe datotek.

Ne glede na to, ali delate z PDF, EPUB ali drugimi oblikami datotek, Aspose.Words for Python via .NET pokriva vse in zagotavlja rezultate najvišje kakovosti. Takoj zdaj preizkusite, kako Python koda deluje z vašimi datotekami PDF.

Shranite PDF kot EPUB v Python

Naslednji primer prikazuje, kako pretvoriti PDF v EPUB s samo nekaj vrsticami Python kode. Začnite z vključitvijo imenskega prostora Aspose.Words v svoj projekt Python. Nato določite pot do vhodne datoteke in ustvarite objekt Document za nalaganje vsebine PDF. Nato morate določiti pot do izhodne EPUB datoteke in uporabiti metodo save(), da shranite rezultat kot EPUB. API za pretvorbo bo določil obliko izhodne datoteke na podlagi navedene pripone datoteke.

Primer kode v Python za pretvorbo PDF v obliko EPUB
Naložite datoteko, ki jo želite pretvoriti
Zaženi kodo
S seznama izberite ciljno obliko
pip install aspose-words
Kopirati
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.pdf")
doc.save("Output.epub")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.pdf") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.pdf) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.pdf") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.pdf") shape.get_shape_renderer().save("Output.epub", aw.saving.ImageSaveOptions(aw.SaveFormat.epub))
Zaženi kodo
Delite kodo na družbenih medijih:

Kako pretvoriti PDF v EPUB

  1. Namesti Aspose.Words for Python via .NET.
  2. Dodajte referenco knjižnice (uvozite knjižnico) svojemu Python projektu.
  3. Odprite izvorno PDF Python datoteko.
  4. Pokličite save() in posredujte ime izhodne datoteke s pripono EPUB.
  5. Pridobite rezultat konverzije PDF EPUB.

Python za pretvorbo PDF v EPUB

Naše pakete Python gostimo v repozitorijih PyPi. Sledite navodilom po korakih, kako namestiti "Aspose.Words for Python via .NET" v okolje razvijalca.

Sistemske zahteve

Ta paket je združljiv s Python ≥3.5 in <3.12. Če razvijate programsko opremo za Linux, si oglejte dodatne zahteve za gcc in libpython v dokumentaciji izdelka.

5%

Naročite se na posodobitve izdelkov Aspose

Prejemajte mesečna glasila in ponudbe neposredno v vaš nabiralnik.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Vse pravice pridržane.