Konverter HTML til GIF i C#

Et højhastighedssoftware .NET bibliotek til konvertering af HTML til GIF

Brug vores dokumentkonverterings API til at udvikle platformsuafhængig software på højt niveau til .NET og .NET Core platforme. Dette er en komplet professionel softwareløsning til at importere og eksportere HTML, GIF og mange andre dokumentformater ved hjælp af C#, F#, VB.NET.

Se kodestykket

Konverter HTML til GIF i C#

Skal du konvertere HTML til GIF billede programmatisk? Med Aspose.Words for .NET enhver udvikler nemt transformere HTML til GIF billedformat med blot et par linjer C# kode.

Moderne C# dokumentbehandling API opretter GIF fra HTML med høj hastighed. Test kvaliteten af HTML til GIF konvertering direkte i en browser. Det kraftfulde C# bibliotek gør det muligt at konvertere HTML filer til mange populære billedformater.

Gem HTML som GIF i C#

Følgende eksempel viser, hvordan man konverterer HTML til et GIF billede i C#.

Følg de nemme trin for at omdanne en HTML fil til GIF grafisk format. Læs HTML fra det lokale drev, og gem det derefter som GIF, og specificer det påkrævede billedformat med GIF udvidelsen. Til både HTML læsning og GIF skrivning kan du bruge fuldt kvalificerede filnavne. Outputtet GIF grafiske indhold vil være identisk med den originale HTML fil.

Kodeeksempel i C# at konvertere HTML til GIF format
Upload en fil, du vil konvertere
Kør kode
Vælg målformatet fra listen
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.gif");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.gif"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.gif"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.gif"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.gif", new ImageSaveOptions(SaveFormat.gif));
Kør kode
Del koden på sociale medier:

Sådan konverteres HTML til GIF

 1. Installer Aspose.Words for .NET.
 2. Tilføj en biblioteksreference (importér biblioteket) til dit C# projekt.
 3. Åbn kilde HTML filen i C#.
 4. Kald Save() metoden ved at videregive et outputfilnavn med GIF filtypenavnet.
 5. Få resultatet af HTML konvertering som GIF.

C# bibliotek for at konvertere HTML til GIF

Der er tre alternative muligheder for at installere "Aspose.Words til .NET" på dit system. Vælg venligst en, der ligner dine behov, og følg trin-for-trin instruktionerne:

Systemkrav

Vores produkt er fuldt ud på tværs af platforme og understøtter alle større .NET-implementeringer:

 • .NET ≥ 5.0
 • .NET Core ≥ 2.0
 • .NET Standard ≥ 2.0
 • .NET Framework ≥ 3.5
 • MonoMac
 • MonoAndroid
 • Xamarin

For så vidt .NET-kode ikke afhænger af den underliggende hardware eller operativsystem, men kun af en virtuel maskine, er du fri til at udvikle enhver form for software til Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Bare sørg for, at du har installeret den tilsvarende version af .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono eller Xamarin.

Vi anbefaler at bruge Microsoft Visual Studio, Xamarin og MonoDevelop integrerede udviklingsmiljøer til at skabe C#, F#, VB.NET applikationer.

Se produktdokumentation for flere detaljer.

5%

Abonner på Aspose produktopdateringer

Få månedlige nyhedsbreve og tilbud leveret direkte til din postkasse.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rettigheder forbeholdes.