Converteer HTML naar GIF in C#

Een snelle software .NET bibliotheek voor het converteren van HTML naar GIF

Gebruik onze documentconversie API om platformonafhankelijke software op hoog niveau te ontwikkelen voor .NET en .NET Core platforms. Dit is een complete professionele softwareoplossing voor het importeren en exporteren van HTML, GIF en vele andere documentindelingen met C#, F#, VB.NET.

Codefragment bekijken

Converteer HTML naar GIF in C#

Behoefte om te zetten HTML om GIF afbeelding programmatisch? Met Aspose.Words for .NET elke ontwikkelaar HTML gemakkelijk transformeren in GIF beeldformaat met slechts een paar regels C# code.

Moderne documentverwerking C# API maakt met hoge snelheid GIF van HTML Test de kwaliteit van de HTML naar GIF rechtstreeks in een browser. Krachtige C# bibliotheek maakt het converteren van HTML bestanden naar veel populaire afbeeldingsindelingen mogelijk.

Bewaar HTML als GIF in C#

Het volgende voorbeeld laat zien hoe u HTML converteert naar een GIF afbeelding in C#.

Volg de eenvoudige stappen om een HTML bestand om te zetten in de grafische indeling GIF Lees HTML vanaf de lokale schijf en sla het vervolgens op als GIF, waarbij u het vereiste afbeeldingsformaat specificeert met de GIF extensie. Voor zowel HTML lezen als GIF schrijven kunt u volledig gekwalificeerde bestandsnamen gebruiken. De uitvoer GIF grafische inhoud zal identiek zijn aan het originele HTML bestand.

Codevoorbeeld in C# HTML naar GIF indeling te converteren
Upload een bestand dat u wilt converteren
Voer code uit
Selecteer het doelformaat uit de lijst
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
  var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
  extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.gif");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.gif"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.gif"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.gif"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.gif");
Voer code uit
Deel de code op sociale media:

Hoe u HTML omzet in GIF

 1. Installeer 'Aspose.Words for .NET'.
 2. Voeg een bibliotheekreferentie toe (importeer de bibliotheek) aan uw C# project.
 3. Open het bronbestand HTML in C#.
 4. Roep de 'Save()' methode aan en geef een uitvoerbestandsnaam door met de extensie GIF.
 5. Verkrijg het resultaat van HTML conversie als GIF.

C# HTML om te zetten in GIF

Er zijn drie alternatieve opties om "Aspose.Words voor .NET" op uw systeem te installeren. Kies er een die overeenkomt met uw behoeften en volg de stapsgewijze instructies:

systeem vereisten

Ons product is volledig platformonafhankelijk en ondersteunt alle belangrijke .NET implementaties volgens de '.NET Standard 2.0' specificatie:

 • Microsoft .NET Framework, te beginnen met de vroegste 2.0-versie en eindigend met de nieuwste '.NET Framework 4.8'
 • .NET Core, beginnend bij de vroegste 2.0 en eindigend met de nieuwste '.NET 6'
 • Mono >= 2.6.7

Voor zover .NET code niet afhankelijk is van de onderliggende hardware of het besturingssysteem, maar alleen van een virtuele machine, bent u vrij om elke vorm van software voor Windows, macOS, Android, iOS en Linux te ontwikkelen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende versie van .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono of Xamarin.

We raden aan om geïntegreerde ontwikkelomgevingen van Microsoft Visual Studio, Xamarin en MonoDevelop te gebruiken om C#, F#, VB.NET toepassingen te maken.

Raadpleeg de productdocumentatie voor meer informatie.

5%

Abonneer u op productupdates van Aspose

Ontvang maandelijkse nieuwsbrieven en aanbiedingen direct in je mailbox.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rechten voorbehouden.