Konverter HTML til Markdown i C#

Et højhastighedssoftware .NET bibliotek til konvertering af HTML til Markdown

Brug vores dokumentkonverterings API til at udvikle platformsuafhængig software på højt niveau til .NET og .NET Core platforme. Dette er en komplet professionel softwareløsning til at importere og eksportere HTML, Markdown og mange andre dokumentformater ved hjælp af C#, F#, VB.NET.

Se kodestykket

Konverter HTML til Markdown ved hjælp af C#

Har du brug for at konvertere webdokumenter programmatisk? Med Aspose.Words for .NET kan du konvertere HTML til Markdown format og i den modsatte retning ved at bruge nogle få linjer med C# kode.

Vores C# API skaber Markdown fra HTML med professionel kvalitet. Test HTML til Markdown konvertering i højeste kvalitet direkte i din browser. En kraftfuld .NET konvertering API gør det muligt at transformere webdokumenter til mange populære formater.

Gem HTML som Markdown i C#

Følgende eksempel viser, hvordan man konverterer HTML til Markdown i C#.

Følg de nemme trin for at omdanne en HTML side til Markdown format. Læs din HTML fil fra det lokale drev, og gem den blot i Markdown format, og angiv det påkrævede filformat med Markdown udvidelse. Til både HTML læsning og Markdown skrivning kan du bruge fuldt kvalificerede filnavne. Markdown outputindholdet og formateringen vil være identisk med det originale HTML dokument.

Kodeeksempel i C# at konvertere HTML til MD format
Upload en fil, du vil konvertere
Kør kode
Vælg målformatet fra listen
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.md");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.md"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.md"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.GetShapeRenderer().Save("Output.md", new ImageSaveOptions(SaveFormat.md));
Kør kode
Del koden på sociale medier:

Sådan konverteres HTML til Markdown

  1. Installer 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tilføj en biblioteksreference (importér biblioteket) til dit C# projekt.
  3. Åbn kilde HTML filen i C#.
  4. Kald 'Save()' metoden ved at videregive et outputfilnavn med Markdown filtypenavnet.
  5. Få resultatet af HTML konvertering som Markdown.

C# bibliotek for at konvertere HTML til Markdown

Der er tre alternative muligheder for at installere "Aspose.Words til .NET" på dit system. Vælg venligst en, der ligner dine behov, og følg trin-for-trin instruktionerne:

Systemkrav

Vores produkt er fuldt ud platformsoversigt og understøtter alle større .NET implementeringer efter '.NET Standard 2.0' specifikation:

  • Microsoft .NET Framework, der starter fra den tidligste 2.0 -version og slutter med den nyeste '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, der starter fra den tidligste 2.0, og slutter med den nyeste '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Hvad angår .NET -kode ikke afhænger af den underliggende hardware eller operativsystem, men kun af en virtuel maskine, kan du frit udvikle enhver form for software til Windows, macOS, Android, iOS og Linux. Sørg bare for, at du har installeret den tilsvarende version af .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono eller Xamarin.

Vi anbefaler at bruge Microsoft Visual Studio, Xamarin og MonoDevelop integrerede udviklingsmiljøer til at oprette C#, F#, VB.NET applikationer.

For flere detaljer henvises til produktdokumentation.

Andre understøttede HTML konverteringer

Du kan konvertere HTML til mange andre filformater:

5%

Abonner på Aspose produktopdateringer

Få månedlige nyhedsbreve og tilbud leveret direkte til din postkasse.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Alle rettigheder forbeholdes.