Aspose.Words  for SharePoint

SharePoint-oplossing voor Microsoft Word-bestanden

Combineer en converteer Word-documenten naar meerdere formaten. Genereer rapporten uit verschillende bronnen binnen SharePoint-applicaties.

  Gratis proefversie downloaden
  
 

Aspose.Words for SharePoint maakt het mogelijk om Word-documenten te converteren en te combineren binnen Microsoft SharePoint-applicaties. Het ondersteunt formaatconversie met high-fidelity en het aaneenschakelen van meerdere bestanden tijdens de conversie. API kan worden gebruikt om rapporten te genereren op basis van een Microsoft Word-sjabloondocument met gegevens uit SQL-databases, XML-bestanden of SharePoint-lijsten.

Geavanceerde functies van SharePoint-tekstverwerkingsapps

Gebruik Aspose.Words voor SharePoint in SharePoint-werkstromen

Meerdere bestanden samenvoegen tijdens conversie

Converteer documenten van SharePoint-bibliotheken naar veel verschillende formaten

Ontwikkel aangepaste SharePoint-oplossing via openbare API

Genereer rapporten met behulp van gegevens uit SQL-databases, SharePoint-lijsten of XML

Ondersteuning voor alinea-uitlijning in Omath wanneer ingevoegd met behulp van EQ-velden

Converteer Word-documenten naar andere bestandsindelingen

Aspose.Words voor SharePoint biedt de mogelijkheid om documenten rechtstreeks vanuit de SharePoint-documentbibliotheek te converteren van en naar veel populaire kantoordocumentindelingen, waarbij de meeste conversies worden uitgevoerd met een hoge getrouwheid aan het oorspronkelijke ontwerp.

Interactie met SharePoint Public API voor conversie van Word-documenten

Ontwikkelaars die hun eigen interne SharePoint-oplossingen hebben, kunnen de documentconversie-engine van Aspose.Words voor SharePoint gebruiken via een openbare API. Het geeft programmatische toegang tot alle ondersteunde bestandsindelingen en conversie-opties voor zowel enkele als meerdere bestanden.

Gebruik in SharePoint-werkstromen

Na installatie - een nieuwe werkstroomactie genaamd Converteren via Aspose.Words zal beschikbaar zijn in SharePoint Designer. Deze optie geeft toegang tot alle ondersteunde formaten en biedt de mogelijkheid om het proces in te stellen (met meerdere opties) en daaropvolgende acties te gebruiken om workflows van elke complexiteit te creëren.

Different Conversie-opties

Met Aspose.Words voor SharePoint kunt u bestanden samenvoegen, bestanden in submappen converteren, bestemmingsmapopties wijzigen, bestaande bestanden in doelmappen overschrijven en tijdens de conversie door de doelmap bladeren. Bovendien maakt de app het combineren van een willekeurig aantal invoerbestanden (in ondersteunde formaten) in een enkel uitvoerdocument mogelijk. U kunt bestanden uit submappen in de documentbibliotheek halen, de gewenste bestanden kiezen, de aaneenschakelingsvolgorde aanpassen via een eenvoudige gebruikersinterface en een resulterend gecombineerd bestand krijgen met een minimaal aantal klikken.

Reporting Features

Ontwikkelaars kunnen documenten vullen met gegevens uit externe gegevensbronnen zoals databases, SharePoint-lijsten of XML-gegevensbestanden en het resultaat opslaan in elk ondersteund documentformaat.

Een Microsoft Word-bestand dient als rapportsjabloon met tijdelijke aanduidingen die aangeven waar gegevens uit de rapportgegevensbron moeten worden ingevoegd. Reguliere Microsoft Word-mailmergevelden dienen als tijdelijke aanduidingen met veel mogelijkheden, zoals:

  • Regio's om gegevensrecord in een gegevensbron te herhalen
  • Geneste regio's om de ouder-kindrelaties in de gegevens weer te geven
  • Plaatsaanduidingen voor afbeeldingen om afbeeldingen uit een gegevensbron in te voegen

Microsoft Word-automatisering - niet nodig

Aspose.Words voor SharePoint is gebouwd met beheerde code waarvoor Microsoft Word nooit op de computer hoeft te worden geïnstalleerd om te werken met conversie van Word-documentindelingen. Het is een perfect alternatief voor Microsoft Word-automatisering in termen van ondersteunde functies, beveiliging, stabiliteit, schaalbaarheid, snelheid en prijs.

  
  

Aspose.Words biedt individuele API's voor tekstverwerking voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: