Ngonversi HTML dadi EPUB ing C#

Pustaka piranti lunak .NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi EPUB

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, EPUB, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C#, F#, VB.NET.

Ndeleng potongan kode

Ngonversi HTML menyang EPUB ing C#

Kanggo pangembang C# sing nggoleki solusi sing lancar kanggo ngowahi HTML dadi EPUB, Aspose.Words for .NET nyedhiyakake API konversi file sing intuisi lan langsung. Solusi kita ngidini pangembang C# gampang ngowahi file saka format siji menyang format liyane, dadi alat sing penting kanggo ngotomatisasi tugas konversi file.

Apa sampeyan nggarap HTML, EPUB utawa format file liyane, Aspose.Words for .NET nyakup kabeh lan njamin asil sing paling dhuwur. Tes carane kode C# bisa digunakake karo HTML file sampeyan saiki.

Simpen HTML minangka EPUB ing C#

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi HTML dadi EPUB kanthi mung sawetara baris kode C#. Mulai kanthi nyakup spasi jeneng Aspose.Words ing proyek C#. Sabanjure, nemtokake path menyang file input lan nggawe obyek Document kanggo mbukak isi HTML. Sampeyan banjur kudu nemtokake path menyang file output EPUB lan nggunakake metode Save() kanggo nyimpen asil minangka EPUB. API konversi bakal nemtokake format file output adhedhasar ekstensi file sing ditemtokake.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi HTML format dadi EPUB
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");
doc.Save("Output.epub");
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.epub"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.epub"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.epub");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi EPUB

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak HTML berkas C#.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi EPUB.
  5. Entuk asil konversi HTML EPUB.

C# kanggo ngowahi HTML dadi EPUB

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.