Ngonversi HTML dadi EPUB ing Python

Python piranti lunak kecepatan tinggi kanggo ngowahi HTML dadi EPUB

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur ing Python. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, EPUB, lan akeh format dokumen liyane nggunakake Python.

Ngonversi HTML dadi EPUB nggunakake Python

Need kanggo ngowahi HTML file kanggo EPUB programmatically? Kanthi Aspose.Words kanggo Python via .NET sampeyan bisa ngowahi HTML kanggo EPUB nggunakake mung sawetara baris Python kode.

Kita Python API nggawe EPUB saka HTML karo kualitas profesional. Tes kualitas paling dhuwur HTML nganti EPUB konversi langsung ing browser sampeyan. API konversi Python via .NET kuat HTML akeh format populer.

Simpen HTML minangka EPUB ing Python

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi HTML dadi EPUB ing Python.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake HTML file menyang EPUB format. Waca HTML saka drive lokal, banjur simpen minangka EPUB, nemtokake format file sing dibutuhake dening extension EPUB Kanggo loro HTML maca lan EPUB nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas kanthi qualified. Output EPUB isi lan format bakal padha karo asli HTML document.

Conto kode ing Python kanggo ngowahi format HTML dadi EPUB
File input
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Format output
Pilih format target saka dhaptar
import aspose.words as aw

doc = aw.Document("Input.html")
doc.save("Output.epub")
import aspose.words as aw doc = aw.Document("Input.html") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document(Input.html) for page in range(0, doc.page_count): extractedPage = doc.extract_pages(page, 1) extractedPage.save(f"Output_{page + 1}.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) builder.insert_image("Input.html") doc.save("Output.epub") import aspose.words as aw doc = aw.Document() builder = aw.DocumentBuilder(doc) shape = builder.insert_image("Input.html") shape.image_data.save("Output.epub")
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi EPUB

  1. Pasang 'Aspose.Words for Python via .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek Python.
  3. Bukak HTML berkas Python.
  4. Nelpon metode 'save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi EPUB.
  5. Entuk asil konversi HTML EPUB.

Python kanggo ngowahi HTML dadi EPUB

Kita dadi tuan rumah paket Python ing repositori PyPi. Mangga tindakake langkah-langkah dening-instruksi carane nginstal "Aspose.Words for Python via .NET" kanggo lingkungan pangembang.

Syarat Sistem

Paket iki kompatibel karo Python 3.5, 3.6, 3.7, 3.8 lan 3.9. Yen sampeyan nggawe piranti lunak kanggo Linux, waca sarat tambahan kanggo gcc lan libpython ing Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2023. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.