Ngonversi HTML dadi SVG ing C#

Pustaka piranti lunak .NET kacepetan dhuwur kanggo ngowahi HTML dadi SVG

Gunakake API konversi dokumen kanggo ngembangake piranti lunak independen platform tingkat dhuwur kanggo platform .NET lan .NET Core. Iki minangka solusi piranti lunak profesional lengkap kanggo ngimpor lan ngekspor HTML, SVG, lan akeh format dokumen liyane nggunakake C#, F#, VB.NET.

Ndeleng potongan kode

Ngonversi HTML dadi SVG ing C#

Kudu ngowahi HTML dadi SVG gambar kanthi program? Kanthi Aspose.Words for .NET pangembang bisa gampang ngowahi HTML menyang SVG format gambar mung sawetara baris C# kode.

Modern document-processing C# API nggawe SVG saka HTML kanthi kacepetan dhuwur. Nguji kualitas HTML menyang SVG langsung ing browser. C# kuat ngidini ngowahi HTML akeh format gambar populer.

Simpen HTML minangka SVG ing C#

Conto ing ngisor iki nduduhake carane ngowahi HTML dadi SVG gambar ing C#.

Tindakake langkah sing gampang kanggo nguripake HTML file menyang SVG format grafis. Waca HTML saka drive lokal, banjur simpen minangka SVG, nemtokake format gambar sing dibutuhake dening extension SVG Kanggo loro HTML maca lan SVG nulis sampeyan bisa nggunakake jeneng berkas kanthi qualified. Konten grafis output SVG bakal padha karo HTML file.

Conto kode ing C# kanggo ngowahi HTML format dadi SVG
Unggah file sing pengin diowahi
Kode roto
Pilih format target saka dhaptar
using Aspose.Words;

var doc = new Document("Input.html");

for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++)
{
    var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1);
    extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg");
}
using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document("Input.html"); for (int page = 0; page < doc.PageCount; page++) { var extractedPage = doc.ExtractPages(page, 1); extractedPage.Save($"Output_{page + 1}.svg"); } using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); builder.InsertImage("Input.html"); doc.Save("Output.svg"); using Aspose.Words; var doc = new Document(); var builder = new DocumentBuilder(doc); var shape = builder.InsertImage("Input.html"); shape.ImageData.Save("Output.svg");
Kode roto
Nuduhake kode ing media sosial:

Carane ngowahi HTML dadi SVG

  1. Pasang 'Aspose.Words for .NET'.
  2. Tambah referensi perpustakaan (ngimpor perpustakaan) menyang proyek C#.
  3. Bukak HTML berkas C#.
  4. Nelpon metode 'Save()', menehi jeneng file output nganggo ekstensi SVG.
  5. Entuk asil konversi HTML SVG.

C# kanggo ngowahi HTML dadi SVG

Ana telung pilihan alternatif kanggo nginstal "Aspose.Words kanggo .NET" sistem sampeyan. Pilih salah siji sing cocog karo kabutuhan sampeyan lan tindakake pandhuan langkah demi langkah:

Syarat Sistem

Produk kita salib-platform lan ndhukung kabeh implementasine .NET utama ing ngisor spesifikasi '.NET Standard 2.0'

  • Microsoft .NET Framework, diwiwiti saka versi 2.0 paling wiwitan, lan pungkasan karo '.NET Framework 4.8'
  • .NET Core, diwiwiti saka 2.0 wiwitan, lan pungkasan karo '.NET 6'
  • Mono >= 2.6.7

Nganti kode .NET ora gumantung karo hardware utawa sistem operasi, nanging mung karo Mesin Virtual, sampeyan bebas nggawe piranti lunak kanggo Windows, macOS, Android, iOS lan Linux. Priksa manawa sampeyan wis nginstal versi sing cocog karo .NET Framework, .NET Core, Windows Azure, Mono utawa Xamarin.

Disaranake nggunakake Microsoft Visual Studio, Xamarin, lan MonoDevelop lingkungan pangembangan integral kanggo nggawe aplikasi C#, F#, VB.NET

Kanggo rincian liyane, waca Dokumentasi Produk.

Konversi HTML Liyane sing Didhukung

Sampeyan bisa ngowahi HTML menyang akeh format file liyane:

5%

Langganan kanggo Aspose Update Product

Entuk buletin saben wulan lan tawaran langsung dikirim menyang kothak layang.

© Aspose Pty Ltd 2001-2024. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.